Jevnspilt kamp mot Gamle Oslo FK

Søndag formiddag spilte HBK 2 (3 divisjon) mot Gamle Oslo FK. Jentene møtte et lag med rutinerte spillere, som flyttet beina raskt, og var sterke i duellspillet.

Treningskamp

Søndag 12.3.23 kl. 10:15

AKA Arena

HBK 2 - Gamle Oslo FK (0-0) 0-1

Mål: 0-1 51 min.

HBK stilte med følgende spillere: Karolina Westbyn, Louise Normann, Heidi Obstfelder Svang, Charlotte Haddeland, Neijra Ibrahimovic, Tuva Johansen Bjørkeslett, Luisa Arevalo, Frida Elise Gøtestam, Nika Jakir, Sunniva Raaen, Vilde Johansen Bjørkeslett, Ella Svingerud, Julie Gammelseter, Ingrid Haug, Emmy Nikoline Strømnes, Tonje Färber

Jevnspilt kamp mot Gamle Oslo FK

Søndag formiddag spilte HBK 2 (3 divisjon) mot Gamle Oslo FK. Jentene møtte et lag med rutinerte spillere, som flyttet beina raskt, og var sterke i duellspillet. I forkant av kampen ble det vektlagt stort fokus på å være gode til å spille fremover, via mellomrom og inn i bakrom. Defensivt skulle vi ligge smalt i ramma, ingen baller imellom og aggressive i gjenvinningen.

Kampen startet bra, pasningene var gode, vi tok med ballen fremover og vi hadde ballen mest for så vidt gjennom hele kampen. Vi så at midtbanen var gode på å finne mellomrommet, samt til å tre stikkere inn i bakrom. Vi benyttet oss godt av backer som var villig til å komme på løp og fikk til flere gode innlegg situasjoner.  Utover i 1 omgang faller tempoet litt og pasningskvaliteten blir noe svakere.

I pausen gjorde vi noen bytter som var avtalt i forkant. Vi fortsatte likevel å ha fokus på aggressivitet og bevegelser med og uten ball.

Tidlig i 2 omgang fikk vi et baklengsmål på dødball hvor vi sviktet litt i sonespillet foran eget mål. Jentene var gode på å nullstille og vi kom til flere sjanser utover i kampen, hvorav et par-tre sjanser hvor vi nesten var alene med keeper. Vi fortsatte å rulle opp angrep på sidene – før vi kom til innlegg eller får avsluttet på mål.

En vel gjennomført kamp som endte med 0-1 tap, men vi tar med oss mye positivt, samtidig som vi få fikk noen indikasjoner på hva vi behøver å trene mer på frem til seriestart.

Flere avslutninger på mål, og litt mer timing i bevegelsene siste tredjedel blir fokus frem til neste kamp.

Neste kamp for HBK 2 er mot Brumunddal neste søndag på AKA Arena med kampstart kl. 15:30. Seriestart i 3 divisjon er mandag 17. april mot Strømsgodset.

Annonse: