Jørn Syversen blir assistenttrener

Jørn Syversen trer inn i støtteapparatet til våre damer i 1.divisjon.

Oppgaven som Marin Klemetsrud Lindmark assistent vil han dele med Christian Nygaard.

Jørn Syversen har lang fartstid i klubben som trener for forskjellige aldersbestemte lag på jentesiden i klubben. I fjor var han trener for rekruttlaget til Hønefoss BK som rykket opp til 2.divisjon.

Syversen var hovedtrener da vi startet med seniorlag for damene i 2015 som var starten på reisen dit vi her nå. Før det trente trente han lag på jentesiden som oppnådde flere gode resultater i blant annet Norway Cup.

Martine Skogstad Falkeid, Synne Kristine Hamborg og Maja Tryterud som alle er å finne i A-lagstroppen har Jørn trent tidligere på aldersbestemte lag i klubben.

Han har vært trener i Landslagsskolen i NFF Buskerud siden 2016, med ansvar for både kretslag og sone, samt trener for toppgruppe som består av de spillerne i kretsen som er mest aktuelle for talentleir og landslag. Jørn er også kursveileder på grasrottrenerkurs og Trenerveilderkurset i regi av kretsen.

Jørn Syversen er godkjent som trener med UEFA B-lisens.