Julehilsen fra Hønefoss BK

Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Hønefoss BK ønsker å takke sponsorer, samarbeidspartnere, supportere, publikum, pensjonistene, spillere, lagledere, foreldre, trenere og alle de frivillige som har bidratt i 2021. Vi ønsker dere alle en god jul og godt nyttår!

Året som har gått

Åge Amundsen ble utnevnt til æresmedlem i Hønefoss Ballklubb på klubbens årsmøte som ble avholdt i april.

Eva Gallagher ble valgt til årets ildsjel 2021

Hønefoss BK Jenter 15 - Kretsmestere

Hønefoss BK kvinner rekrutt - Opprykk til 2.divisjon

Hønefoss BK tilrettelagt fotball - Fikk endelig spille kamper igjen.

KIWI KNØTTEFESTIVAL 2021 - Det ble ikke arrangert knøttefestval i 2020, men i år var vi i gang igjen. Ny hovedsponsor var også plass - KIWI

Våre damer endte på 6 plass i sin tredje sesong i 1.divisjon. Gutta spilte halvserie i Norsk Tipping-ligaen der de etter 13 kamper havnet som nummer 4.

På tampen av året har det også blitt et par nyansettelser i klubben. Linda Modalen - klubbsekretær og Stig Nygaard - sportsligansvarlig for junioravdelingen.

Vi håper både små og store har hatt mange gode opplevelser sammen med Hønefoss BK i 2021!

Vi ser frem til 2022 med dere, takk for i år!