Junkeren vinner

Diskutable straffesituasjoner har det ikke manglet på denne sesongen. Vi fikk to nye mot Junkeren i dagens kamp i Nordlandshallen.

1.omgang: Hønefoss BK starter kampen med Mats Lien Vågan (23) og Frederic Mauger (22) som begge ble klare for spill tidligere denne uken.

En jevnspilt første omgang der vertene tildeles to straffer, som begge ser ut til å være av det billige slaget. Junkerens kaptein Ivar Johannes Jakobsen Unhjem setter begge forbi Andreas Vedeler i HBK-målet.

Når HBK-spillerne roper på straffe litt senere i omgangen, vinker bare dommer Frank Salbu Brandt Henneman spillet videre.

Beholdningen av scorede mål i den første omgangen blir dermed vertenes to straffescoringer i det 12 og 39. minutt

2.omgang: Vi starter andre omgang med en god heading etter corner, men vertenes keeper hindrer redusering med en imponerende redning. Vi kommer etter dette ikke til alt for mange store sjanser i den andre omgangen. Hjemmelaget er nær ved å sette 3-0, men en god jobb av kaptein Marko Valdimar Jankovic redder på strek. Vi kommer nærmere redusering de siste minuttene, men ingen greier å sette ballen i mål. Dermed må vi for femte gangen i år reise hjem uten poeng etter tur nordpå.

To billige straffer til Junkeren fra kampens dommer Frank Salbu Brandt Henneman, som begge settes i mål av Junkerens kaptein Ivar Johannes Jakobsen Unhjem. Blir beholdningen i målprotokollen i dagens kamp i Nordlandshallen.

Tabell kan ses under kampfakta

KAMPFAKTA

• Norsk Tipping-ligaen avd 6

• RUNDE 9