Karolina Westbyn (21) flytter til Hammerfest

Karolina Westbyn flytter til Hammerfest der hun skal ta fysioterapeut-utdanning.

Karolina Dabrowska Westbyn har vært i klubben siden hun var 6 år. Nå er det fysioterapeut-utdanning i Hammerfest som gjelder for Westbyn som fyller 22 år 21.desember.

Synne Kristine Hamborg, Maja Tryterud, Martine Falkeid og Karolina er spillerne som er igjen fra A-laget kvinner som startet reisen i 4.divisjon i 2015.

Karolina Westbyn, som har vært førstekeeper i flere sesonger er for tiden skadet, så usikkert om det blir flere kamper på 21-åringen før hun reiser nordover til Hammerfest.

— Karolina Dabrowska Westbyn

Har fått turnus i Hammerfest

- Jeg må dessverre si takk for mange fine år, faktisk hele 16 år i klubben. Grunnen til at jeg skal flytte er fordi jeg har fått turnus i Hammerfest, noe som var en blanding av uflaks og litt mer uflaks. Jeg søkte om særplass i nærområdet for å ha muligheten til å spille for HBK, men offisielle regler sier at 1. divisjon fotball kvinner ikke regnes som toppfotball og derfor skal jeg tilbringe det neste året oppe i nord.

Karolina vil spille fotball i 2.divisjon i Hammerfest

Ikke misforstå, jeg gleder meg masse og det blir litt av en opplevelse! Jeg fortsetter å spille fotball i 2. divisjon i Hammerfest frem til jeg finner ut av hva jeg vil når turnusåret mitt er ferdig. HBK vil alltid være klubben i mitt hjerte, så ikke se bortifra at jeg en dag igjen står med den svarte og grønne logoen på brystet.

Usikker på om det blir flere kamper

Per dags dato sliter jeg med en pågående betennelse i achillissenen, men jeg får god oppfølging av Aktiv Helse. Det er vanskelig for meg å si nå om jeg får flere kamper i HBK-drakta, men jeg har selvfølgelig et stort ønske om det.

Nydelige jenter med hjerter av gull

Laget består nå av både fantastisk gode fotballspillere, men også nydelige jenter med hjerter av gull og en humor uten like!! Bare tanken på å måtte si "hade" gir meg en ordentlig klump i magen og det falt en tåre på tastaturet mens jeg skrev denne meldingen. Fotball er gøy og å vinne er gøy, men helt i bunnen ligger det vennskap som ikke kan sammenlignes med noe annet.

16 uforglemmelige år i klubben

Jeg har vært en del av laget helt siden starten og jeg vil bare si tusen takk til alle som har bidratt til min personlige utvikling, men også til trenere, de ansatte i klubben og alle frivillige som har hjulpet til. Det har vært 16 år jeg aldri kommer til å glemme. #ViErHBK

Karolina Dabrowska Westbyn

Målklubben (1).jpg