KIWI Knøttefestival 2023

Helgen 10-11 juni arrangerer vi en av Østlandets mest tradisjonsrike cuper.

KIWI Knøttefestival 2023

Helgen 10-11 juni arrangerer vi en av Østlandets mest tradisjonsrike cuper. Som tidligere år er det aldersgruppen fra 6-12 år som spiller, vi har klasser for 3’ 5’ 7’ og 9’ spill, fordelt på 6 anlegg i Hønefoss idrettspark. Alt er sentrert og lett tilgjengelig. Vi jobber for tiden med en mulighet for at noen 3v3 kamper spilles på torget i Hønefoss sentrum, men i skrivende stund er ikke dette klart, vi krysser fingrene.

Alle spillere får deltaker premie

Det legges opp til at man spiller over 2 dager for alle klasser, mens vi for de yngste begrenser oss til en dag. De som har behov for overnatting kan høre med ett av byens hotell, eller en av de mange campingplasser i nærområdet. Ta gjerne kontakt for tips

Gjennom helgen vil det være åpne kiosker fordelt på området. Garderober er tilgjengelig, men det må påregnes å deles med andre lag. Egne kart og oversiktsbilder er utarbeidet slik at det skal være lett å orientere seg under cupen.

Påmelding skjer ved følge linken. Betaling gjøres ved påmelding, enten direkte ved hjelp av kort, eller man ber om faktura. Påmelding er ikke gyldig før betaling er foretatt.

Påmelding: KIWI KNØTTEFESTIVAL 2023

Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på: [email protected]

Knøttefestival_KIWI_Hønefoss.png
 

 

Annonse: