Klare til å ta i mot Mjøndalen 2

Mandag får vi besøk av Mjøndalen sine rekrutter til kamp i Norsk Tipping-ligaen avd 2 på Aka Arena kl.19.00

Når Mjøndalen sine rekrutter møter Hønefoss BK i Norsk Tipping-ligaen mandag 27.september på Aka Arena vil det også bli et gjensyn med en spiller som er vokst opp med fotballen i Hønefoss BK.

Sivert Øverby (22) har spilt både barne/ungdomsfotball for Hønefoss BK. Han debuterte på vårt A-lag 20.august 2016 i PostNord-ligaen mot Nardo. Hans siste kamp før han forlot klubben var mot Alta nesten to år etter hans debut. Få dager etter Alta kampen reiste Øverby til Bergen for studier og fotball for Fana (Norsk Tipping-ligaen). 31 kamper ble det for 22-åringen under oppholdet i Fana.

Tidligere i år ble han hentet til Nedre Eiker og spill for elite-laget Mjøndalen der han har fått åtte obligatoriske kamper og en scoring for A-laget til bruntrøyene.. Målet kom i cupkampen mot Notodden (3-0 seier)

Han vil få sin åttende kamp for rekrutt-laget til MIF mot oss mandag kl.19.00

22-åringen fikk ett innhopp for Mjøndalen i kveldens kamp mot Rosenborg på Lerkendal (3-1 tap) Eliteserien

Sivert (22) tilbake på Aka Arena, men denne gangen på motstanderlaget

Jakter vår fjerde hjemmeseier på rad

For Hønefoss BK sin del har flere spillere som har vært ute med skader/sykdom meldt seg klare til kamp. Vi stiller med en tropp på 20 mann. Vi ligger før møte med Mjøndalen 2 på en tredjeplass på tabellen seks poeng bak FK Eik Tønsberg som pr.nå har spilt to kamper mer enn oss.

Vi jakter vår fjerde strake seier på Aka Arena i mandagens kamp. Sigurd Svendsen (3), Alexander Groven (2), Daniel Berg (2), Jason Nathan Bli (1), Lars Rydje (1), Sivert Nilsen Bukten (1) og Narongdet Raksanoi Solbakken (1) er våre målscorere i Norsk Tipping-ligaen. Vi er sammen med FK Eik Tønsberg de to eneste lagene i divisjonen som ikke har tapt en kamp denne sesongen.

Vi håper på bra oppmøte fra supportere/Fosseberget når vi tar i mot Mjøndalen i flomlyset på Aka Arena.

BILLETTER KJØPES HER

Noen bilder fra torsdagens trening på Aka Arena