Klart for andre halvdel av sesongen

Onsdag 26.juni sparker Hønefoss BK - Grand Bodø i gang andre halvdel av årets sesong i 1.divisjon på Aka Arena kl.17.00

Som nyopprykket lag til 1.divisjon har våre damer levert en strålende første halvdel av sesongen. På sine 11 kamper har de samlet solide 21 poeng, med det ligger de kun 3 poeng bak serieleder Amazon Grimstad på en flott 4. plass.

Våre damer er som eneste lag i 1.divisjon ubeseiret på bortebane (4-2-0) meget sterkt av et lag som for første gang spiller toppfotball på det nest høyeste nivået i norsk kvinnefotball.

Hjemme på Aka Arena har det foruten cuptapet mot toppserielaget Kolbotn (2-7) blitt to tap i serien mot Øvrevoll Hosle (2-3) og Amazon Grimstad (1-3). Felles for begge disse kampene er vi tok ledelsen i begge oppgjørene.

Toppscorer 1.divisjon

Silje Bekkåsen Nyhagen toppscorer i 1.divisjon sammen med Celine Emilie Nergård (Fløya) og  Joshualyn Favour Reeves (Øvrevoll Hosle) alle med elleve scoringer på like mange kamper.

Klart for andre halvdel av sesongen

Onsdag 26.juni sparker Hønefoss BK - Grand Bodø i gang andre halvdel av årets sesong i 1.divisjon på Aka Arena kl.17.00

Dette blir lagenes andre møte i 1.divisjon motsatt oppgjør i Nordlandshallen endte med borteseier 2-3 etter at vi ledet 2-0 etter to scoringer av Silje Bekkåsen Nyhagen. Grand Bodø snur 0-2 til 2-2 i løpet av det 52. spilleminutt. Åtte minutter før slutt sørger Ingvill Hågensen for at alle poengene blir med hjem til Hønefoss,

Grand Bodø ligger på en 8 plass med 14 poeng (4-2-5) når første akt er gjennomført i 1.divisjon.

Hønefoss BK kvinner har lyst på en minst like god andre halvdel av sesongen som de har fremvist i vårsesongen i sin debutsesong 1.divisjon.

• GRATIS FOR ALLE UNDER 18 ÅR

Kampbilletter til Hønefoss BK sine kamper i 1.divisjon kvinner på AKA ARENA

TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN

KJØP BILLETTER

TABELL ETTER HALVSPILT SERIE

Screenshot_2019-06-24 Hønefoss BK Kvinner senior A - Tabell

 

Annonse fra Obos-ligaen: