Klart for årets første treningskamp

I kveld (torsdag) kl.18.30 spiller våre damer sin aller første treningskamp i 2021. Motstander er toppserielaget Kolbotn.

Det er ikke tillatt med tilskuere på kampen, men den kan følges live på direktesport.no (+)

Troppen til kveldens møte med Kolbotn er følgende: Karolina Westbyn, Emma Rønning, Stina Berge, Charlotte Haddeland, Maria Hustad, Oda Lillegård, Anniken Eek, Kristine Grønvold, Helene Houmb, Inger Vadder, Iselin Nitter, Jenny Strandheim, Martine Falkeid, Martine Ness, Emilia Tyribakken, Guro Berge, Emilia Ruud, Synne Hamborg, Nika Jakir, Emilie Finnevolden, Silje Nyhagen, Maja Tryterud.

Dette blir vårt andre møte mot toppserielaget Kolbotn. I 2019 møttes lagene i 2.runde NM på Aka Arena - Det endte med tap 7-2. Vi kan nevne at vi møtte rekruttene til Kolbotn i 2.divisjon 2017 det var kamper vi vant 3-2 (H) og 3-0 (B).

Vi møter ett godt lag i Kolbotn, så det blir en god kamp for oss.

— Martin Klemetsrud Lindmark

Martin Klemetsrud Lindmark sier dette før møte med Kolbotn.

- Vi møter ett godt lag i Kolbotn, så det blir en god kamp for oss. Fokuset vårt vil være på de områdene vi har jobbet med den siste perioden. Det viktigste er å ha fokus på oss selv og gjøre det vi kan for å få til det vi ønsker. Så får vi se hvor langt vi har kommet og hva vi må ta tak i og justere fremover. Vi er mest opptatt av prestasjonen vår. Dette er en prosess og vi ønsker å se utvikling i spillet vårt, sier hovedtrener Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no noen timer før avspark.

Martin Klemetsrud Lindmark
Det viktigste er å ha fokus på oss selv, sier Martin Klemetsrud Lindmark før kveldens kamp mot Kolbotn.