Klart for årets siste hjemmekamp

Lørdag 18.oktober spiller Hønefoss BK sin siste hjemmekamp i årets Norsk Tipping-ligaen.

Tromsø 2 er motstander når våre gutter spiller sesongens siste hjemmekamp lørdag kl.13.00.

Alle kamper i runde 25 spilles lørdag 19.oktober kl.13.00

Opprykkskampen står mellom Fløya og Finnsnes begge lag har hjemmekamp denne runden mot henholdsvis Harstad og Skjervøy.

Skjetten og Leknes rykker begge ned til 4.divisjon. Hvem det tredje laget som følger dem ned er fortsatt usikkert, men med to runder igjen er det Harstad som ligger på den utsatte plassen (12).

Våre gutter kjemper om toppfire-plassering. Vi kan intet gjøre med Fløya og Finnsnes på de to øverste plassene, men tredjeplassen som to runder før slutt innehas av Gjelleråsen har vi mulighet for å hente inn. Vi blir pustet i nakken av flere lag, så om toppfire skal bli en realitet bør de to neste kampene vinnes.

SE TABELL NEDERST I SAKEN

VI SES PÅ AKA ARENA LØRDAG KL.13.00

HBK TV har tatt en prat med Luke og Bård om deres samarbeid, om kampen mot Tromsø 2 og spillere som har signert. Se intervjuet i videovinduet under

HBK TV har også tatt en prat med Mads Volden (17) som har startet våre to siste kamper mot Skjervøy og Bodø/Glimt 2. Hør hva unggutten sier om scoringen sin mot Skjervøy og hans tanker før møte med Tromsø 2 i videovinduet under