KLART FOR RUNDE 3 I 1.DIVISJON

Søndag 6.juni kl.15.30 møter våre damer Fløya på Aka Arena.

Etter en god start på seriespillet med 4-0 seier over Åsane i 1.runde av 1.divisjon. Var Hønefoss BK store favoritter mot oslo-laget Grei Kvinner Elite, men i motsetning til kampen mot Åsane gikk det ikke helt som forventet på Grorud Match Arena i runde 2. Vi tok ledelsen ved månedens spiller i mai Synne Kristine Hamborg, som på vakkert vis satt pasningen fra Emilie Finnevolden utagbart i venstre hjørne. 

To kjappe scoringer fra Grei spillerne Synne Sofie Christiansen (51.min) og Tine Celine England Karstensen (53.min) sørget for seier til vertene.

Vi gratulerer Margaux Batt Lægreid som fikk sin debut mellom stengene for Hønefoss BK. 

Toppscorere 1.divisjon

Synne Kristine Hamborg (Hønefoss BK) og Tuva Lotte Leschbrandt Espås (Røa Fotball Elite) har begge scoret 3 mål så langt i årets 1.divisjon.

Høydepunktene fra kampen mot Grei Kvinner Elite kan ses i videovinduet under.


IMG_5439.JPG
Silje Nyhagen gleder seg til søndagens kamp mot Fløya på Aka Arena

Kapteinen har ordet:

Om starten

- Syntes vi har kommet godt i gang med serien! Spiller en god kamp mot Åsane hjemme, men er ikke helt påskrudd borte mot Grei. Vi jobber godt med de tingene vi skal og vi har tatt store steg de siste månedene, sier Nyhagen

Tanker før møte med Fløya

- Blir gøy å spille kamp på Aka Arena igjen mot en en god motstander! Vi har terpet på de tingene som manglet forrige kamp og jeg tror vi er godt forberedt, avslutter kaptein Nyhagen

Motstander Fløya

Søndagens motstander Fløya har foran denne sesongen startet samarbeid med Tromsø IL på kvinnesiden, men enn så lenge er navnet fortsatt Fløya.

Laget fra Tromsø startet som oss med seier i 1.runde før de helgen etter, som oss gikk på et tap. 2-1 vant søndagens motstander over KIL/Hemne på Fløya Arena. Tapet uken etter var på samme arena mot Medkila der de måtte se seg slått med 2-1.

På tabellen før møte på Aka Arena ligger HBK på 3.plass, mens Fløya er rett bak 4.plass.

Tidligere møter mellom lagene:

 • Fløya 1 - 4 Hønefoss BK 

  03.10.2020 - 1. Divisjon

 • Hønefoss BK 5 - 2 Fløya 

  23.08.2020 - 1. Divisjon

 • Fløya 1 - 2 Hønefoss BK 

  27.10.2019 - 1. Divisjon

 • Hønefoss BK 0 - 0 Fløya 

  22.04.2019 - 1. Divisjon

Under kan dere se noen bilder fra ukas trening.

Annonse: