Klart for runde 7 i 1.divisjon

Lørdag er det igjen klart for kamp i 1.divisjon, Våre damer får besøk av serieleder Røa Fotball Elite på Aka Arena.

Røa Fotball Elite rykket ned fra toppserien i fjor etter 20 år i toppen av Norsk Kvinnefotball. Laget har 5 seriemesterskap og har like mange ganger blitt Norgesmester.

1.DIVISJON

• RUNDE 7

• Lørdag 10.juli kl.15.00 - Aka Arena

• Hønefoss BK - Røa Fotball Elite

• Dommer: Maren Hatletvedt (Fana Fotball) Ass.dommer 1: Adrian Forsberg (Drammens BK) Ass.dommer 2: Elias Egenæs Melgård (Stoppen Sportsklubb)

Etter fire seire og to uavgjorte topper lørdagens motstander tabellen i 1.divisjon med 14 poeng som er poenget foran Amazon Grimstad. Våre damer ligger på 5 plass med 7 poeng.

Vi har aldri tidligere møtt Røa Fotball Elite i en obligatorisk kamp tidligere. Vi har spilt mot Røa Fotball Elite 2 (rekrutter) i 2.divisjon i 2018. Der vi vant 5-1 på Aka Arena, mens Røa vant knepent 2-1 i sin hjemmekamp.

Det er et Røa-lag som har hatt en rekke landslagsspillere på laget siden 2003, blitt seriemestere, cupmestere en rekke ganger og bidratt med å sette kvinnefotballen på kartet som lørdag tar turen til Hønefoss og Aka Arena.

Martin Klemetsrud Lindmark før møte med Røa:

- Blir tøff kamp. Møter ett lag som har hatt god flyt siste kamper. Vi kjenner dem godt, så vi vet hva vi møter og er godt forberedt. Vi gleder oss, sier Klemetsrud.

Om ståa i troppen:

- Troppen er samme status, Maria tilbake igjen etter sommeren. Jenny med liten kjenning sist - tilbake nå, avslutter trenern.

Trykk på billettknappen for kjøp av billetter!

KJØP BILLETTER.jpg

KAMPSPONSOR

loks.jpg

Årets tredje utgave av magasinet er nå sendt ut til abonnementene.

Redaksjonen har satt litt fokus på 1.divisjon og yngre landslag i bladet denne gang. De har en lengre sak med Emila Ruud i Hønefoss BK.

Bladet kan enkelt bestilles via linken https://hordalandsfotball.no/2021/03/bestill/

Stang inn.jpg
STANG INN - Med sak om Hønefoss BK spiller Emilia Ruud