Klatrer på tabellen etter sterk seier

Hønefoss BK 2 kvinner klatrer på tabellen etter at laget tok sin sjette seier på rad da Snøgg 2 ble slått 3-0.

3.div kvinner

Snøgg2 - Hønefoss BK2  0-3 (0-1)

Optime Arena, Notodden, 18.10.2021

HBKs lag: Nadya Mashaka Bøe, Jenny Strandheim, Tonje Färber, Helene Houmb, Emilia Tyribakken, Martine Ness, Sunniva Agathe Raaen, Nika Jakir, Frida Gøtestam, Maja Tryterud, Ingvill Hågensen Hartz,

Innbyttere: Tuva Bjørkeslett, Live Svendsen, Inga Bråthen Grønhovd, Ane Haugseth.

Bra kamp mandag kveld i Notodden! Snøgg stilte sterkt, med flere spillere som har erfaring fra 1. og 2.div. Men det holdt ikke mot et enda sterkere HBK-lag, som fremsto meget bra defensivt på bortebane. Få sjanser til hjemmelaget, og Nadya + forsvaret holder nullen nok en gang! Offensivt litt variabelt. Fra det spektakulære med høyt balltempo og smarte bevegelser, til perioder med føring av ball inn i trange rom og en del vanskelige pasningsvalg.

Kampen blir mer spennende enn vi ønsker, fordi det står bare 1-0 helt inn i sluttminuttene. Snøgg har raske kontringsspillere, og dødball i mot er også en potensiell trussel. Derfor er det veldig befriende når scoringene som punkterer kampen endelig sitter i nota på slutten. Tre deilige bortepoeng, og nå er vi virkelig med i tetkampen inn mot sesongavslutningen!

Slik kom målene:

41min: 0-1 Maja, på et knallhardt skudd fra rundt 20 meter, som dupper inn i målet bak keeperen. Pasning fra Ingvill i forkant.

85min: 0-2 Inga scorer på en retur inne i feltet, etter et velslått frispark fra Sunniva.

93min: 0-3 Ingvill scorer etter soloraid av Sunniva og innlegg fra venstre, der hun dro seg forbi to-tre Snøgg-spillere på glitrende vis.

Med to kamper igjen å spille er våre damer i 3.divisjon 2 poeng bak Ørn Horten.

Nettopptak_20-10-2021_10212_www.fotball.no.jpeg

Gjenstående kamper for Hønefoss BK 2 kvinner:

Fredag 22.oktober kl.19.00 Hønefoss BK 2 - Lier (Aka Arena)

Mandag 25.oktober kl.19.30 Hønefoss BK 2 - Modum FK (Aka Arena)