KNØTTEFESTIVAL 2018 – 40.gang

Lørdag 9 juni og søndag 10 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestivalen nr 40. Det er nå åpent for påmelding av lag!

VELKOMMEN TIL KNØTTEFESTIVAL 2018

Lørdag 9 juni og søndag 10 juni har Hønefoss Ballklubb sammen med sin hovedsponsor for knøttefestivalen 2018, Tronrud Eiendom gleden av å ønske velkommen til Knøttefestival nr 40.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestivalen er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Det er 5-er fotball for aldersgruppene 7-10 år og 7-er fotball for aldersgruppene 11-12 år. Vi spiller også 3-er fotball for 6 åringer, men med et begrenset antall lag.

Kampoppsett

Kampoppsett vil bli lagt inn her når det er klart, ca 1 juni 2018. Finn din klasse og pulje og trykk på ditt lag. Da finner du kampene. 

PÅMELDING TIL KNØTTEFESTIVAL

Bruk følgende link:  

Påmeldingen starter nå og siste frist er 25 mai, men prinsippet er førstemann til mølla. https://www.profixio.com/reg/honefoss-bk-knottefestivalen-2018

Turneringsregler

Klikk på linken:  TURNERINGSREGLER 2018

Antall kamper

Alle lagene spiller 2-3 kamper hver dag. Spilletiden er 2 x 12 minutter.

Premiering

Alle spillere blir premiert. Maks 12 premier pr lag. Husk å ta med spillerliste til premiering.

Registrering av ankomst og spillerlister

Vi setter stor pris på at lagleder melder fra i sekretariatet at laget er ankommet stadion. Viktig å huske å medbringe navneliste til premiering på søndag. Denne listen brukes for å kunne lese opp navnene.

Adgang

Det er gratis adgang til anlegget.

PARKERING OG TRAFIKK

GRUNNET FÅ PARKERINGSPLASSER I IDRETTSPARKEN OG GATENE RUNDT VIL DET VÆRE MEGET BEGRENSET MED PARKERINGSMULIGHETER RUNDT ANLEGGET.  DETTE MEDFØRER AT NÅR DET BLIR FULLT NEDE PÅ ANLEGGET SÅ STENGER VI INNKJØRING OG VIL ÅPNE OPP ETTERSOM BILER FORLATER ANLEGGET. 

ALTERNATIVE PARKERINGSMULIGHETER ER EIKLI SKOLE, HØNEFOSS VIDEREGÅENDE  SKOLE, RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE  OG BAK RÅDHUSET.  ELLERS PARKERINGSPLASSER I BYEN.  PLANLEGG DERFOR MED GOD TID. VÅRE PARKERINGSVAKTER VIL FORSØKE Å INFORMERE OG VEILEDE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE. 

VI HENSTILLER LOKALE SPILLERE OG FORESATTE SOM HAR MULIGHET TIL Å SYKLE ELLER GÅ NED. 

Baner

Alle banene er enten gress eller kunstgress. Vi har bla 3 store 7-er baner på AKA ARENA og en ny kunstgressbane som rommer to stk 5er baner. Banekartet vil bli lagt inn her når det er klart.

 

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på  Hønefoss barneskole . Vi tilbyr ikke frokost.
Skolen er tilgjengelig i tidsrommet fra kl 13 lørdag til kl 11 søndag. Pris er kr 100 pr spiller/leder. Betales i sekretariatet. Overnatting bestilles ved påmelding av lag.

Det er også flere campingplasser ved Tyrifjorden som tar i mot deltakere på knøttefestivalen.  Onsakervika ligger ca 13 km fra stadion. ( http://www.onsakervika.no/ )  På Onsakervika Camping tar de i mot dagsbesøk mot en liten avgift. Her finner du vannsklier, stupebrett, en lekeplass for barna og minigolf. Du kan leie kano og padlebåter.

Kart over Hønefoss

Enkel kartløsningAvansert kartløsning

Reisebeskrivelse til Aka Arena

Under finner dere flere tips til aktiviteter:

Hønefoss kino: ( http://www.filmweb.no/norskkino/honefoss/ )

Hønefoss Bowlingsenter: Se mer på FACEBOOK

Gocart:  http://abcracing.no/

Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til  [email protected] eller ringe oss på tlf. 92027116 .

Adresse:

Hønefoss Ballklubb
Postboks 199
3502 Hønefoss

Telefon: 92 02 71 16 (Åge Amundsen)
Bankgiro: 1503 33 28599
E-post:  [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: