KNØTTEFESTIVAL 2019 – 41.gang

Lørdag 8 juni og søndag 9 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestivalen nr 41.

VELKOMMEN TIL KNØTTEFESTIVAL 2019

Lørdag 8 juni og søndag 9 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestival nr 41.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestivalen er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Det er 5-er fotball for aldersgruppene 7-10 år og 7-er fotball for aldersgruppene 11-12 år. Vi spiller også 3-er fotball for 6 åringer, men med et begrenset antall lag.

Kampoppsett

Kampoppsett vil bli lagt inn her når det er klart, ca 1 juni 2019. Finn din klasse og pulje og trykk på ditt lag. Da finner du kampene.

PÅMELDING TIL KNØTTEFESTIVAL

Bruk følgende link:  Påmelding knøttefestivalen 2019

Påmeldingen starter 31 januar og siste frist er 24 mai, men prinsippet er førstemann til mølla.

Turneringsregler

Klikk på linken:  TURNERINGSREGLER 2019

Antall kamper

Alle lagene spiller 2-3 kamper hver dag. Spilletiden er 2 x 12 minutter.

Premiering

Alle spillere blir premiert. Maks 12 premier pr lag. Husk å ta med spillerliste til premiering.

Registrering av ankomst og spillerlister

Vi setter stor pris på at lagleder melder fra i sekretariatet at laget er ankommet stadion. Viktig å huske å medbringe navneliste til premiering på søndag. Denne listen brukes for å kunne lese opp navnene.

Adgang

Det er gratis adgang til anlegget.

PARKERING OG TRAFIKK

GRUNNET FÅ PARKERINGSPLASSER I IDRETTSPARKEN OG GATENE RUNDT VIL DET VÆRE MEGET BEGRENSET MED PARKERINGSMULIGHETER RUNDT ANLEGGET.  DETTE MEDFØRER AT NÅR DET BLIR FULLT NEDE PÅ ANLEGGET SÅ STENGER VI INNKJØRING OG VIL ÅPNE OPP ETTERSOM BILER FORLATER ANLEGGET.

ALTERNATIVE PARKERINGSMULIGHETER ER EIKLI SKOLE, RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE  OG BAK RÅDHUSET.  ELLERS PARKERINGSPLASSER I BYEN.  PLANLEGG DERFOR MED GOD TID. VÅRE PARKERINGSVAKTER VIL FORSØKE Å INFORMERE OG VEILEDE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE.

VI HENSTILLER LOKALE SPILLERE OG FORESATTE SOM HAR MULIGHET TIL Å SYKLE ELLER GÅ NED.

Baner

Alle banene er enten gress eller kunstgress. Vi har bla 4 stk  7-er baner på AKA ARENA og en ny kunstgressbane som rommer to stk 5-er baner. Banekartet vil bli lagt inn her når det er klart.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på  Hønefoss barneskole . Vi tilbyr ikke frokost.
Skolen er tilgjengelig i tidsrommet fra kl 13 lørdag til kl 11 søndag. Pris er kr 100 pr spiller/leder. Betales i sekretariatet. Overnatting bestilles ved påmelding av lag.

Det er også flere campingplasser ved Tyrifjorden som tar i mot deltakere på knøttefestivalen.  Onsakervika ligger ca 13 km fra stadion. ( http://www.onsakervika.no/ )  På Onsakervika Camping tar de i mot dagsbesøk mot en liten avgift. Her finner du vannsklier, stupebrett, en lekeplass for barna og minigolf. Du kan leie kano og padlebåter.

Kart over Hønefoss

Kart over Hønefoss finner du  her

Under finner dere flere tips til aktiviteter:

Hønefoss kino

Hønefoss Bowlingsenter

Gokart

Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til: [email protected] eller ringe oss på tlf: 91815088.