KNØTTEFESTIVAL 2019 – 41.gang

Lørdag 8 juni og søndag 9 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestivalen nr 41.

VELKOMMEN TIL KNØTTEFESTIVAL 2019

Lørdag 8 juni og søndag 9 juni har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Knøttefestival nr 41.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestivalen er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år. Det er 5-er fotball for aldersgruppene 7-10 år og 7-er fotball for aldersgruppene 11-12 år. Vi spiller også 3-er fotball for 6 åringer, men med et begrenset antall lag.

Kampoppsett er nå klart

Kampoppsett vil bli lagt inn her når det er klart, ca 1 juni 2019. Finn din klasse og pulje og trykk på ditt lag. Da finner du kampene.

PÅMELDING TIL KNØTTEFESTIVAL

Bruk følgende link:  Påmelding knøttefestivalen 2019

Påmeldingen starter 31 januar og siste frist er 24 mai, men prinsippet er førstemann til mølla.

Turneringsregler

Klikk på linken:  TURNERINGSREGLER 2019

Antall kamper

Alle lagene spiller 2-3 kamper hver dag. Spilletiden er 2 x 12 minutter.

Premiering

Alle spillere blir premiert. Maks 12 premier pr lag. Husk å ta med spillerliste til premiering.

Registrering av ankomst og spillerlister

Viktig å huske å medbringe navneliste til premiering på søndag. Denne listen brukes for å kunne lese opp navnene.

Adgang

Det er gratis adgang til anlegget.

PARKERING OG TRAFIKK

Parkering og parkeringsavgift

Det er i år som tidligere år mange biler som skal parkere i nærområdet i forbindelse med Knøttefestivalen.

På grunn av at Ringerike Kommune utsatte behandling av søknad om parkeringsavgift så blir det i forbindelse med Knøttefestivalen 2019 ikke avgift på parkering i området i og ved Hønefoss Idrettspark.

ALTERNATIVE PARKERINGSMULIGHETER ER EIKLI SKOLE, RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE  OG BAK RÅDHUSET.  ELLERS PARKERINGSPLASSER I BYEN.  PLANLEGG DERFOR MED GOD TID. VÅRE PARKERINGSVAKTER VIL FORSØKE Å INFORMERE OG VEILEDE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE.

VI HENSTILLER LOKALE SPILLERE OG FORESATTE SOM HAR MULIGHET TIL Å SYKLE ELLER GÅ NED.

Baner

Alle banene er enten gress eller kunstgress. Vi har bla 4 stk  7-er baner på AKA ARENA og en ny kunstgressbane som rommer to stk 5-er baner. Banekartet vil bli lagt inn her når det er klart.

BANE OVERSIKT/ SALGSPLASSER

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på  Hønefoss barneskole . Vi tilbyr ikke frokost.
Skolen er tilgjengelig i tidsrommet fra kl 13 lørdag til kl 11 søndag. Pris er kr 100 pr spiller/leder. Betales i sekretariatet. Overnatting bestilles ved påmelding av lag.

Kart over Hønefoss

Kart over Hønefoss finner du  her

Under finner dere flere tips til aktiviteter:

Hønefoss kino

Hønefoss Bowlingsenter

Gokart

Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til: [email protected] eller ringe oss på tlf: 91815088.