Bama Knøttefestival

KIWI Knøttefestival 2021 åpent for påmelding

Lørdag 14. august og søndag 15. august har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til KIWI Knøttefestival.

VELKOMMEN TIL KIWI KNØTTEFESTIVAL 2021

Lørdag 14 august og søndag 15 august har Hønefoss Ballklubb gleden av å ønske velkommen til Kiwi Knøttefestivalen nr 42.

Knøttefestival betyr god sportslig kvalitet, dyktige dommere, spill på gress og kunstgressbaner. En hyggelig opplevelse for spillere, trenere og foreldre over to dager i Hønefoss. Knøttefestivalen er en turnering for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år.

Vi tilbyr da følgende

3-er fotball for aldersgruppene 6-7 år

5-er fotball for aldersgruppene 8-9 år

7-er fotball for aldersgruppene 10-11 år

9-er fotball for aldersgruppen 12 år

Turneringen er nå åpen for påmelding

Siste dato for påmelding 01.august

Turneringsregler 2021

Kampoppsett vil bli lagt inn her når det er klart, ca 5 august 2021. Finn din klasse og pulje og trykk på ditt lag. Da finner du kampene.

PÅMELDING TIL KNØTTEFESTIVAL

Bruk følgende link:  Påmelding knøttefestivalen 2021

Påmeldingen har startet og siste frist er 1 august, men prinsippet er førstemann til mølla.

Turneringsregler

Klikk på linken:  TURNERINGSREGLER 2021

Antall kamper

Alle lagene spiller 2-3 kamper hver dag. Spilletiden er 2 x 12 minutter.

Premiering

Alle spillere blir premiert. Maks 12 premier pr lag. Husk å ta med spillerliste til premiering.

Registrering av ankomst og spillerlister

Viktig å huske å medbringe navneliste til premiering på søndag. Denne listen brukes for å kunne lese opp navnene.

Adgang

Det er gratis adgang til anlegget, publikum registreres via QR-kode.

PARKERING OG TRAFIKK

Parkering og parkeringsavgift

Det er i år som tidligere år mange biler som skal parkere i nærområdet i forbindelse med Knøttefestivalen.

ALTERNATIVE PARKERINGSMULIGHETER ER EIKLI SKOLE, RINGERIKE VIDEREGÅENDE SKOLE  OG BAK RÅDHUSET.  ELLERS PARKERINGSPLASSER I BYEN.  PLANLEGG DERFOR MED GOD TID. VÅRE PARKERINGSVAKTER VIL FORSØKE Å INFORMERE OG VEILEDE SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE.

VI HENSTILLER LOKALE SPILLERE OG FORESATTE SOM HAR MULIGHET TIL Å SYKLE ELLER GÅ NED.

Baner

Alle banene er enten gress eller kunstgress. Vi har totalt 3 11’er baner vi deler opp i forskjellige størrelser, blant annet AKA Arena og en splitter ny kunstgressbane. I tillegg har vi 3 7’er baner, 5.er baner og 5 3’er baner.

Kart over Hønefoss

Kart over Hønefoss finner du  her

Under finner dere flere tips til aktiviteter:

Hønefoss kino

Hønefoss Bowlingsenter

Gokart

Er det noe du lurer på kan du sende en e-post til: [email protected] eller ringe oss på tlf: 41259441.

KIWI LOGO_uten