Kolstø (48) har startet jobben som daglig leder

Mandag 16.november overtok Knut Emil Kolstø som daglig leder etter Runar Vinjevoll.

Knut Emil Kolstø har tatt over jobben som daglig leder i Hønefoss BK, etter å ha styrt Svensrud Naturbarnehage i 22 år.

Knut er 48 år, gift 2 barn på 16 og 19 år, utdannet førskolelærer med videreutdanning i ledelse. Har vært styrer i Naturbarnehagen i 22 år og har hele min yrkesbakgrunn fra denne sektoren.

Knut Emil er kjent ansikt for de som har et tett forhold til klubben. Senest i år var han lagleder for vårt G19-lag som ble kretsmestere.

-Jeg kommer ikke som ny til Hønefoss BK, her har jeg vært med siden sønnen min begynte med fotball i 2006 og har fulgt med ham opp gjennom, først som trener og så som lagleder frem til han nå er ferdig som junior. Ble kretsmester i år, på ett meget godt G19 lag. Har tidligere også vært engasjert både i Krokskogen Cykleklubb og Ringerike klatreklubb hvor min datter har vært aktiv i mange år, forteller Kolstø til honefossbk.no

Kolstø kommer opprinnelig fra Haugesund, men har bodd i Hønefoss siden 1998.

Klubben i mitt hjerte!

Hønefoss BK er klubben i mitt hjerte og jeg har fulgt dem så lenge jeg har bodd på Hønefoss. Overgangen fra gressmatta og over på Aka var en milepæl og det har vært mange timer med fotball noe som har gitt meg mange gleder og noen nedturer, sier 48-åringen som gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som venter.

Vi ønsker Knut Emil Kolstø lykke til som vår nye daglig leder!

Vi takker samtidig Runar Vinjevoll for godt utført jobb.

IMG_0950
Vi takker samtidig Runar Vinjevoll for godt utført jobb. Vi ønsker han lykke til videre i sin nye jobb!