Kommentarer etter superstarten

Her kan dere lese noen kommentarer etter 3-1 seieren over Byåsen FK på bortebane.

Synne Kristine Hamborg: - Kunne ikke blitt bedre start

- Masse glede, detta var rått! Stor lagseier idag, hvor alle jobber for hverandre og samla i ledda. Kunne ikke blitt en bedre start, sier Synne Kristine Hamborg etter 3-1 seieren over Byåsen.

Ingvill Hågensen: - Det kom noen gledestårer

- Først og fremst er jeg, og resten av laget, så klart VELDIG fornøyde med dagens resultat. Det ble noen gledestårer etter at dommeren blåste av årets første seriekamp. Vi styrte 1. omgang og produserer mange målsjanser. Andre omgang er mer jevnspilt, men vi har likevel jevnt over grei kontroll selv om jeg mener laget fortsatt har flere «gir» å gå på. Alt i alt er det en selvtillitsboost for oss å vinne mot Byåsen som er tippet som favoritt av mange seriøse magasiner og aviser. Vi viser at vi har noe i 1. divisjon å gjøre, og gleder oss til fortsettelsen, sier Ingvill Hågensen som scoret 3-0 målet mot Byåsen.

Jan Gundro Thorstensen: - Stolt av jentene

For de av oss som ikke fikk sett kampen - Jan oppsummerer

- Vi spiller en meget bra 1.omg. Som vi styrer fra a - å. Skaper mange gode mulighter. Men, en meget bra keeper fra Byåsen hindrer oss i at ledelsen blir større enn 1-0 til pause etter mål fra Silje. I andre omg. styrer Byåsen mye av banespillet uten at de kommer til de store mulighetene. Så "setter" Synne opp Silje med en 30 meters pasning. 2-0. Etter 83 min. Silje fri på kanten finner Ingvill på 45 grader fra 16 meter. Nede i hjørnet.3-0 De setter ett mål i det 85 min på et meget bra skudd. En fortjent seier. Er litt stolt av jentene i dag. Lukter en solo, oppsummerer Jan som håper på god støtte mot Fløya mandag 2. påskedag kl.16.00

Stina Næss Berge: - Hadde trua fra start

- Det var en meget positiv opplevelse. Vi har en veldig god oppvarming og har trua fra start om at denne kampen skal vi vinne!! Banen vi spiller på er veldig kort og uvant fra hva vi spiller på til vanlig. Allikevel skaper vi maaange gode sjanser, og det burde vel ha stått 0-3 til pause. I andre omgang mister vi litt piffen og løper mer i mellom, men vi ligger bra defensivt. Gleder meg til neste kamp, for dette laget har jeg trua på, sier Stina Næss Berge etter den oppløftende seriepremieren.

Karolina Dabrowska Westbyn: - Storfornøyd med kampen

- Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg at vi vant første kampen i 1. Divisjon, men jeg syns det var kjempegøy å spille i dag. Vi ble enige om å ha det gøy og å spille best mulig for hverandre og det klarte vi veldig bra i første omgang. Så gikk vi inn med 1-0 til pause, klarte ikke helt å nullstille men holdt det gående til 85 minutt da de fikk en mulighet og satte den rett i nettet bak meg. Men jeg er stooorfornøyd med seier og kampen i sin helhet, til og med litt av meg selv, sier vår keeper Karolina Dabrowska Westbyn som spilte en meget god kamp mot Byåsen.

Guro Næss Berge: - Fantastisk å være igang

- Fantastisk å være igang!! Når vi klarer å senke skuldrene gjør vi hverandre gode. Idag står vi godt sammen som et lag, spesielt defensivt. Alltid noen ting man kan bli bedre på, men det er ikke så viktig akkurat idag. Ser frem til å spille 2019 sesongen med denna knallgjengen. Vi har fått testa oss i treningskamper, men den offisielle prøva var idag - og den bestod vi med glans, sier Guro Næss Berge.

LSK kvinner hadde 5000 tilskuere på Åråsen mot Barcelona, kan vi håpe på over 500 tilskuere, når Fløya gjester Aka Arena 22.april kl.16.00

KAMPBILLETTER

SESONGKORT