Kronekampen 2023: Hønefoss BK - Volda 8.oktober

Søndag 8.oktober arrangerer vi kronekampen på Aka Arena når våre menn møter Volda. Vi håper mange bedrifter og privat personer blir med og støtter oss!

Søndag 8. oktober møter vi Volda hjemme på AKA Arena kl.13.00, da skal vi fylle tribunen og sørge for en vanvittig stemning som hjelper gutta til 3 viktige poeng i opprykkskampen. Så sammen med trofaste og dedikerte supportere, både bedrifter og privat personer, inviterer vi til kronekamp den 8. oktober.

I kronekampen bidrar hver enkelt bedrift, eller privat person, med det de kan eller ønsker. For publikum sin del, blir det gratis inngang, noe som igjen vil si bra stemning og den støtten gutta trenger på banen.

Søndag 8. oktober møter vi Volda hjemme på AKA Arena kl.13.00, da skal vi fylle tribunen og sørge for en vanvittig stemning som hjelper gutta til 3 viktige poeng i opprykkskampen. Så sammen med trofaste og dedikerte supportere, både bedrifter og privat personer, inviterer vi til Kronekamp den 8. oktober.

REGISTRER DITT BIDRAG HER

Publikum har gratis inngang!

Konseptet med kronekampen er at bedrifter og privatpersoner bidrar med det de ønsker, en sum per tilskuer som finner veien til tribunen denne søndagen. Alle kan bidra Ved å følge vedlagt link kan du eller din bedrift være med på spleiselaget.

Bedrifter oppfordres til å gi fra 1,- krone og oppover mens private kan bidra med det de ønsker fra 10 øre og opp.

Alle som bidrar vil behørig takket på kampdag og i perioden etter.

Av alle publikummere som møter opp vil vi i løpet av kampen trekke ut flotte premier

REGISTRER DITT BIDRAG HER

Annonse: