Laget tar form

Med litt over tre måneder til seriestarten i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2 mot Mjøndalen 2 begynner laget å ta form.

Hønefoss BK serieåpner mot Mjøndalen 2 på Aka Arena tirsdag 14.april kl.19.00. Det betyr at trenerteamet Luke Torjussen og Bård Heggsett fortsatt har over 3 måneder til å forberede laget på inn mot seriestarten i Norsk Tipping-ligaen.

Spillere som fortsatt hadde kontrakt med Hønefoss BK etter 2019 sesongen er følgende: Lars Rydje, Marko Valdimar Jankovic, Mads Volden og Jason Nathan Bli

Spillere som har fornyet sin kontrakt videre i 2020 er følgende: Andreas Vedeler, Ohun Aslan Selvi, Halvard Kvamme Urnes, Markus Thorberg, Tor Øyvind Hovda, Sivert Nilsen Bukten, Erblin Llullaku, Sander Mala, Trym Ring Strandberg, Andreas Skattum Nordby og Thomas Nygaard.

Nysigneringer 2020: Alexander Groven og Per Nyhus

Ibrahima Dramé er ønsket med videre og ønsker selv å spille for Hønefoss BK. Vi venter fortsatt på svar fra UDI og håper på en avklaring i løpet av februar.

Jens Cato Rosenlund er ikke frisk fra skaden og må mest sannsynlig operere kneet på nytt.

Kontraktene til Parris Mason, Calvin Roddie og Mads Lien Vågan ble terminert før sesongslutt 2019.

Ådne Nordbø, Remond Mendy og Nicolas Kamango  har alle fått tilbud om kontrakt for 2020, men takket nei. Ådne Nordbø og Nicolas Kamango ønsker å prøve seg i ny klubb. Monty Patterson har ikke fått tilbud om fornyet kontrakt. Hønefoss Ballklubb takker for innsatsen og jobben spillerne har gjort for klubben og ønsker alle lykke til med nye utfordringer.

Sju fine år i Hønefoss BK

- Jeg har tilbrakt sju fine år i HBK, hvor jeg har møtt mange flotte mennesker og fått mange gode kamerater. Det har vært en bra klubb å utvikle seg som spiller i, sier Nordbø til honefossbk.no

- Planene mine videre for dette året er å finne ut hva jeg vil studere, og samtidig fortsette å spille fotball på så høyt nivå som mulig, avslutter Nordbø som står bokført med 37 obligatoriske kamper og 2 scoringer på A-laget til Hønefoss BK

19-åringen ønsker Hønefoss BK lykke til med årets sesong.