Leder for junioravdelingen i Hønefoss Ballklubb

Hønefoss Ballklubb har nå ansatt Jawad Rohin som leder for junioravdelingen. Dette er en nyopprettet stilling som skal ivareta og videreutvikle junioravdelingen i klubben, som består av gutter og jenter fra 6 til 19 år.

Jawad vil samarbeide tett med daglig leder, lagledere, trenere, spillere og foreldre for våre aldersbestemte lag. Han får en viktig rolle med å ta vare på spillere på alle nivå og bidra til at alle trives og utvikler seg.

Han vil blant annet jobbe med følgende oppgaver:

- Ansvar for drift og utvikling av junioravdelingen

- Oppfølging av lagledere og trenere, herunder innføre digitale støtteverktøy i både den sportslige og administrative styringen av junioravdelingen

- Samarbeid med andre klubber i vår region

- Kvalitetsklubbansvarlig for junioravdelingen (HBK er i søkeprosess)

- Ansvar for å gjennomføre HBK-satellitt i samarbeid med naboklubber, NFF Buskerud og Mjøndalen IF

- Videreutvikle og administrere HBK-akademiet, vår ekstra satsing på aldersbestemte lag i regionen

Jawad Rohin er 27 år og har erfaring som fotballspiller, trener, spillerutvikler og sportslig leder i Høvik Fotball. I tillegg til lang erfaring som trener og spillerutvikler, har Jawad også seks års erfaring som sportslig leder for Høvik fotball. I løpet av årene som sportslig leder, gikk klubben fra et uorganisert fotballtilbud (ca 400 spillere), til å bli en stabil klubb med mange aldersbestemte lag på både jente og guttesiden (ca 800 spillere). Gjennom Høvik akademiet (Høvik spillerutvikling) som Jawad var med på å etablere for syv år siden, har Høvik også klart å utvikle spillere som senere har endt i Stabæk, Vålerenga og aldersbestemt landslag.

Hønefoss Ballklubb er overbevist om at Jawad er rett person til denne nyopprettede stillingen og ønsker han velkommen på laget!

Han starter i jobben mandag 6. januar.