Lindmark: - Ett kult prosjekt vi nå er i gang med

Vi har tatt en kort prat med hovedtrener Martin Klemetsrud Lindmark om oppstarten av treningene som startet opp 11.januar.

Torsdag spiller våre damer sin aller første treningskamp på Aka Arena kl.18.30. Oppstart for kamper var egentlig planlagt allerede 30,januar mot Grei Kvinner Elite, men både den å kampene mot Lyn (6.februar) og Røa (13.februar) ble avlyst.

Kan du fortelle litt treningene dere har hatt siden oppstarten?

- Vi er inne i en prosess hvor vi har gjort en del endringer på treningshverdagen og generelt profesjonalitet rundt opplegget vårt. Der er vi på god vei og responsen blant spillerne er positiv, sier lagets nye hovedtrener til honefossbk.no

- Vi har vært lite preget av Corona-situasjonen, annet enn at vi ikke har fått spille kamper enda, tilføyer Lindmark

Med utsatte treningskamper har det blitt et par internkamper her på Aka Arena.

- Vi har spilt ett par internkamper hvor vi har fått noen svar. Det åpnes nå opp for kamper mot andre lag og på torsdag møter vi Kolbotn.

Torsdagens motstander Kolbotn spiller i toppserien. Laget spilte 13.februar treningskamp mot LSK Kvinner i LSK-hallen det endte med 5-0 tap for torsdagens motstander.

- Det blir første testen for oss hvor vi virkelig får svar på hvor vi står, sier Lindmark

Troppen er stort sett status que som fjoråret. Julie Simonsen Solberg er eneste spiller som ikke fortsetter, mens Emilia Ruud (21) som kom til oss på lån fra Stabæk i fjor. Nå er avtalen gjort permanent for 21-åringen. Inn har også bodøværingen Martine Ness (20) kommet. Hun har også Stabæk som siste tilholdssted før hun kom til Hønefoss BK.

Hvordan er ståa i laget fem uker før seriestart?

- Status på troppen er at alle er friske – ingen skader for tiden. Vi er en tropp på 20 + 2 keepere, med spennende spillere som hospiterer fra rekruttlag. Det er en ung og sulten gruppe vi har med å gjøre – så det er ett kult prosjekt vi nå er i gang med, avslutter Martin Klemetsrud Linmark til honefossbk.no