Lindmark: - Ikke optimalt, men vi gjør det beste ut av det.

Vi har tatt en prat med hovedtrener for vårt damelag i 1.divisjon Martin Klemetsrud Lindmark om treningsstoppen som gjelder frem til 11.april.

Noen ord fra deg nå som det er innført treningsstopp for lagene i toppfotballen i blant annet Viken?

- Vi kjører på med egentrening frem til 11. april. Tiden er uforutsigbar, men vi har satt i gang med ett opplegg som er bra med tanke på tiden vi er i. Dette er ikke optimalt, men vi gjør det beste ut av det.

Vi må uansett bare forholde oss til reglene slik de er til enhver tid. Så får vi håpe smitten letter og vi snart er i gang igjen sammen på AKA.

— Martin Klemetsrud Lindmark

Tiltakene som nå gjelder vil jo ramme ulikt for lagene i 1.divisjon. Lagene fra Viken kan dermed ikke trene, mens de andre lagene i 1.divisjon kan trene. Dine tanker rundt det?

Rammer ulikt

- Tiltakene rammer oss og andre lag ulikt, men situasjonen var motsatt tidligere i år blant annet i Bergen og Oslo da de ikke fikk trene 1 uke. Men da bare 1 uke, 4 uker er jo ganske stor forskjell fra det.

Håper på snarlig løsning

- Når det er sagt, er vi klare til å følge den tilpassede protokollen for toppfotballen - som jo bør kunne gi oss ett unntak fra regelen. Vi håper på positive svar fra myndighetene på denne snarlig.

Egen kohort

- Vi er en egen kohort og lever i karantene utenom fotballen, så smittefaren vi utgjør er veldig liten og nesten ikke eksisterende ut i resten av samfunnet.

Må forholde oss til reglene

- Vi må uansett bare forholde oss til reglene slik de er til enhver tid. Så får vi håpe smitten letter og vi snart er i gang igjen sammen på AKA.

Vi takker Lindmark for praten.

Annonse: