Lindmark: - Jeg gleder meg til 2 nye år i HBK

Martin Klemetsrud Lindmark (27) fortsetter som hovedtrener for Hønefoss BK kvinner i 1.divisjon.

Vi kan i dag meddele at Martin Klemetsrud Lindmark har skrevet under en toårskontrakt som hovedtrener for vårt damelag i 1.divisjon.

Da jeg valgte å komme til HBK før årets sesong var det fordi jeg så en klubb med store ambisjoner og enormt potensiale

— Martin Klemetsrud Lindmark

Martin skrev 26.november 2020 en ettårskontrakt med klubben som damelagets trener. Denne avtalen er nå forlenget med ytterligere to år.

Denne sesongen endte våre damer på en sjetteplass i 1.divisjon. En sesong der ny formasjon var fokus fra første trening. 

Martin om ⇒ Nytt spillemønster, klubbens ambisjoner, endringer og bygge videre. 

Spennende prosjekt

- Vi har startet på et spennende prosjekt som jeg ser frem til å fortsette på sammen med jentene og resten av klubben, sier Martin før han fortsetter. - Da jeg valgte å komme til HBK før årets sesong var det fordi jeg så en klubb med store ambisjoner og enormt potensiale. Det var ett sted jeg ønsker å være over tid og bygge opp noe virkelig bra.

Mange endringer

- Det første året har vi brukt på å gjøre mange endringer for å profesjonalisere opplegget vårt. Dette har vært en viktig del av prosessen. Fremover handler det om å bygge videre på i år og som en naturlig del av det er jeg ekstremt motivert for å være med videre, avslutter Martin Klemetsrud som nå er klar for to nye år med Hønefoss BK

Damene er positive til å fortsette arbeidet som ble startet opp i januar i år.

Positive spillere

- Jeg har stor tro på prosjektet som vi er i gang med og jeg gleder meg til fortsettelsen sammen med jentene og apparatet rundt, sier Lillegård til honefossbk.no

Klubben er veldig fornøyd med å ha med oss Martin videre!

Annonse: