Lindmark: - Utvilsomt en tøff kamp og god motstander

I dag er det klart for 3 runde i NM motstander er Vålerenga på Aka Arena kl.18.00

I dag kommer Vålerenga på besøk til Hønefoss og Aka Arena for å spille 3 runde i NM mot våre damer. Dette er også første gang vi har nådd så langt i cupen siden vi for første gang deltok i 2018.

Vålerenga som i 2020 ble både cup og seriemestere har den sesongen fått en tøffere start i Toppserien, laget ligger på fjerdeplass når 11 kamper er unnagjort med 8 poeng opp til serieleder Sandviken. Sandviken er deres neste motstander etter cupkampen mot Hønefoss BK.

Toppserien kom inn i cupens andre runde der møtte VIF-damene 2.divisjonslaget Ull/Kisa på Jessheim stadion - det endte med en komfortabel 6-0 seier.

Vålerenga er som eneste lag klare for den 2. playoffrunden i UEFA Womens Champions League.

Dette sa Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no timer før lagene møtes på Aka Arena:

- Utvilsomt en tøff kamp og god motstander. Når det er sagt har de hatt en sesong med mer motgang i år og ligger på 4. plass. De kommer fra 2 Champions League kamper og møter Sandviken på lørdag. En kamp de ikke kan tape om de skal ha heng på toppen. Vi tror derfor de må gjøre noen tilpasninger mot oss. Samtidig har de to gode 11ere, så det bør ikke ha så mye å si hvem de sender ut på. Vi er klare og gleder oss til en kamp der vi har alt å vinne, sier Lindmark som håper på god støtte fra tribunen når fjorårets dobbelmester kommer til kveldens 3 runde i cupen.

Bruk billettknappen for kjøp av billetter!

KJØP BILLETTER.jpg