Lindmark: - Vi gleder oss

Hønefoss BK i 1.divisjon skal endelig spille kamp igjen. Det skjer søndag på Aka Arena mot Grand Bodø kl.17.00

 

Begge lag fremstod som meget solide i sin siste kamp før sommerpausen. Vi må skru tiden tilbake til 19.juni sist lagene spilte. Begge hadde hjemmekamp. Hønefoss BK banket KIL/Hemne 5-1, mens Grand Bodø beseiret fjorårets toppserielag Klepp 3-0 hjemme i Nordlandshallen.

Det skiller to poeng mellom lagene på tabellen. Hønefoss BK 5.plass (18.poeng) og Grand Bodø 8.plass (16.poeng). Frem mot sluttspillet har våre damer igjen 5 kamper i grunnspillet (se under hvem motstander som venter i de gjenstående kampene) Les mer om sluttspillet.

toppserien-20-21-fixtures--eee8c654-36aa-43f4-8087-f9db9d747756.png

Vi har tatt en prat med hovedtrener Martin Klemetsrud Lindmark i forkant av søndagens kamp.

Si litt om lagets treningsleir i Kristiansand?

- Vi har holdt på i gode 2 uker nå. Hadde en bra 4 dagers treningsleir i Kristiansand hvor vi bodde på Hamresanden Resort og lånte baner og fasiliteter av Randesund. Stor takk til dem for solid oppvartning og tilrettelegging. Vi har denne uken vært tilbake hjemme igjen på AKA, der vi selvfølgelig trives best.

Noen ord om treningene?

- Vi har hatt mange gode treninger og fått skapt mye bra konkurranse og kamplikhet på trening. Så det er tydelig at mange gleder seg til å spille kamper igjen etter ferien.

Søndag venter Grand Bodø - noen tanker rundt det?

- Inn mot helgen ønsker vi selvfølgelig å fortsette der vi slapp før sommeren. Vi hadde en god avslutning hvor vi fremstod bra i flere kamper og scoret mange mål (spesielt de siste 3 kampene, med 11 mål). Så vi jobber for å bygge videre på vårt gode angrepsspill, samtidig som vi skal bli enda mer ærgjerrige i å forsvare vårt eget mål. Det blir tøff motstand og ingen enkel kamp, men vi skal gjøre det vi kan for å sørge for en solid prestasjon hjemme på AKA på søndag. Vi håper at mange tar turen og bidrar med sin støtte fra tribunen, avslutter Lindmark som ikke legger skjul de gleder seg til å spille kamp igjen.

Billetter til kampen finner dere her ⇓

HBK-GB.jpg
 

 

Annonse: