Lørdag ble hun matchvinner - tirsdag håper hun å bli klar til cupkampen

Nyhagen: - Vi har mange sultne og klare jenter som alle har lyst til å spille mot Vålerenga.

Matchvinner og skade i møte med KIL/Emne - Vi er spent er du klar til tirsdagens møte med Vålerenga?

Nyhagen: - Deilig å ta med seg tre poeng

- Det var en lagseier i andre omgang og vi viser at vi har mye mer å by på. Å få sette siste scoringen er alltid gøy, men det var vi samlet som henter de opp igjen, sier Silje Bekkåsen Nyhagen som også ble belønnet med en plass på rundens lag i 1.divisjon.

Nyhagen: - Vi har mange sultne og klare jenter som alle vil spille

- Jeg skal til fysio før treningen i dag og får bare krysse fingrene for at ankelen har lyst til å spille kamp i morgen. Vi har mange sultne og klare jenter som alle vil spille, så den kampen blir gøy uansett om jeg får være med eller ikke, sier Nyhagen som sammen med resten av lagvenninnene gleder seg til møte med Vålerenga.

Silje og resten av teamet håper på støtte fra den tolvte mann når de tirsdag møter Vålerenga i 3 runde i cupen.

Nyhagen: - Cup er cup

Håper det kommer litt folk for å se på og heier oss frem! Cup er cup og man vet aldri hva som skjer, avslutter Nyhagen som håper ankelen har lyst til å spille i morgen.

BILLETTER KAN KJØPES PÅ NETT ELLER I HBKÅRNER FRA KL.17.00 PÅ KAMPDAG!

TAKK TIL KAMPSPONSOR JENSEN BYGG-TEAM

HBK-VIF.jpg