Lørdag møtes to lag som jakter andreplassen i 1.divisjon.

Lørdag er det klart for møte mellom tabellnaboene Hønefoss BK og Øvrevoll Hosle på Aka Arena kl.15.00.

Det forventes en tett og tøff batalje mellom lagene som for øyeblikket ligger som nummer 3 og 4 på tabellen i 1.divisjon.

Både Hønefoss BK og Øvrevoll Hosle har heng på Medkila som ligger på annenplassen som gir kvalifiseringskamper mot laget som ender nest sist i toppserien.

Øvrevoll Hosle ligger 1 poeng bak våre damer, de har også en kamp mindre spilt enn oss.

Naboppgjør er i seg selv ekstra morsomme, og lørdagens kamp er dessuten særs viktig for begge lag. Lørdagens vinner på Aka Arena vil fortsatt ha heng på tabelltoer Medkila som denne runden vil være favoritter i sitt møte med Fløya på Harstad stadion.

3 tidligere møter 8-8

Lørdag møtes HBK og ØHIL for fjerde gang. De tre foregående møter har vært jevnspilte med to seire til ØHIL (3-2 Aka Arena og årets møte som endte med 4-3 på Ferd Arena Hosle). Hønefoss BK står med en seier i fjorårets oppgjør på bortebane som endte med 3-1 seier. Vi satser på at den statistikken utlignes når lagene braker sammen igjen på lørdag. På disse oppgjørene har begge lag scoret 8 mål (3 kamper)

Joshualyn Favour Reeves og Anja Avdal har scoret 14 av Øvrevoll Hosle sine 23 mål i 1.divisjon denne sesongen. Reeves 40 landskamper og 13 mål på aldersbestemte lag for Norge. Avdal har spilt i toppserien for Arna-Bjørnar.

Anniken Eek, Julie Simonsen Solberg, Iselin Barclay de Tolly Nitter og toppscorern i 1.divisjon Silje Bekkåsen Nyhagen har alle tidligere spilt for lørdagens motstander. Eek har 5 kamper, Solberg har 30 kamper, Nitter har 20 kamper og Nyhagen 58 kamper for Øvrevoll Hosle.

IMG_1947
Iselin Nitter og resten av laget er topp motivert før lørdagens kamp mot Øvrevoll Hosle på Aka Arena.

Iselin Nitter er en av spillerne som tidligere har spilt for lørdagens motstander. Hun forteller at motivasjonen før slaget på Aka Arena er på topp både hos henne og resten av laget. Dette er en kamp det er ekstra viktig å vinne. Ellers forteller hun om et tett kampprogram de siste 14 dagene, som har ført til litt rolige treningsøkter utpå kunstgresset på Aka Arena.

Nitter: - Alltid en ekstra nerve rundt kampene mot ØHIL

- Ettersom det er en klubb jeg, og mange av de andre jentene på laget, har spilt for tidligere, så føler man jo at det er ekstra viktig å vinne. Noe som forøvrig bare er positivt, for det gir en ekstra boost og litt ekstra energi hos alle. Tror hverken jeg eller noe av de andre har problemer med å motivere oss til denne kampen. En kamp jeg tror kommer til å inneholde mye, så det blir gøy, sier Nitter til honefossbk.no

Nitter: - Satse 100% på serie

- Treningsuka har jo blitt litt amputert for vår del. Det har vært mange kamper og mye reising på kort tid nå, så det her heller handla om å mobilisere og samle krefter til neste kamp. Det blir mye hvile og rolige økter mellom matchene nå, men det er nok det som må til for å komme helskinna ut av dette kjøret. Nå er vi heldigvis ute av NM og kan satse 100% på serie, det er nok viktig skal vi kjempe i toppen, avslutter en topp motivert Nitter

Billetter til kampen mellom Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle: TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN

KJØP BILLETTER

Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart.