Lørenskog vinner 3-0 på gresset i Hønefoss Idrettspark

Etter en første omgang uten scoringer ble det Lørenskog som sørget for målene i den andre omgangen.

Startelleveren mot Lørenskog: Grzegorz Stanislav Flasza, Mads Volden, Durim Muqkurtaj, Lars Rydje, Jason Bli, Sivert Bukten, Halvard Urnes, Alexander Groven, Daniel Berg, Christiaan Wielens, Erblin Llullaku

Benken: Trym Ring Strandberg, Samaran Satheeskumar, Sander Mala, Amar Colic, Daniel Bakken, Simen Skille, Martin Aasheim.

Møter mellom Hønefoss BK - Lørenskog er av det sjeldne slaget. Vi må tilbake til 2002 da lagene møttes i 1.divisjon. Den gang vant Hønefoss BK begge kampene (2-1 B) og (3-0 H) laget fra Lørenskog som var nyopprykket dette året, rykket igjen ned, dette var siste gang laget spilte på nivå 2 i Norge. Vi regner med at de i likhet med oss vil oppover i seriesystemet.

Etter en jevnspilt første omgang der verken Hønefoss BK eller Lørenskog klarer å omsette sine sjanser til mål. Lørenskog har en scoring bak Flasza, men den blir korrekt annullert for offside. Vi er nær ved å sette ballen i nota ved et par anledninger blant annet forsøk fra Urnes som stoppes av gjestenes keeper, også Volden skaper litt problemer for keeperen til Lørenskog, men nevnte keeper rydder unna.

Lørenskog som ble nummer 2 i Norsk Tipping-ligaen avd 1 i 2019 tar over mye av spillet utpå gresset i parken de siste 45.minuttene av kampen. Tre scoringer blir det til gjestene, uten at vi klarer å kvittere i målprotokollen. Dermed går vi på vårt andre 3-0 tap på rad.

Søndag 25.juli tar vi i mot Strømsgodset til første runde i cupen - billetter i salg her!