Luke fortsetter som hovedtrener

Luke Torjussen (36) har signert for to nye år som hovedtrener for Hønefoss BK

Det er med store glede vi kan opplyse om at Luke Torjussen (36) har signert en ny toårs-kontrakt med Hønefoss BK. Torjussen kom til klubben foran 2019 sesongen fra trenerjobb i Bærum Sportsklubb (PostNord-ligaen). 

Klubben er veldig fornøyd med at Luke blir med oss videre, og det gir en viktig kontinuitet i det arbeidet han har startet med. Luke er motivert, og klar for å jobbe hardt og målrettet for å få HBK tilbake i norsk toppfotball.

Hadde alt gått som planlagt i 2020 skulle vårt A-lag spilt sin siste seriekamp i Norsk Tipping-ligaen mot FK Eik Tønsberg i morgen(lørdag) på Aka Arena. Slik ble dessverre ikke.

Luke selv gleder seg stort til neste sesong etter at 2020 sesongen ble avlyst på grunn av korona-viruset. 

Glad og stolt

- Jeg er glad og stolt over å kunne representere klubben som hovedtrener de neste to årene. Etter denne sesongens vanskelige omstendigheter føler jeg at vi har noe ugjort å ta tak i. Jeg vil fortsette med teamets fremgang og utvikling, sier Torjussen til honefossbk.no

36-åringen fra Lommedalen gleder seg til nye år med spillergruppen.

- Jeg er veldig fornøyd med å jobbe med denne spillergruppen, og med dem vil jeg gjøre alle i og rundt klubben stolte over å være HBK, sier trenern som fortsetter i minst to år til.

Riktig retning

- Jeg tror klubben jobber i riktig retning, og jeg vil være en del av det, avslutter Torjussen som ser frem til å ta fatt på nye sesonger med klubben

Annonse fra Obos-ligaen: