Madelen ute i lang tid med korsbåndskade

Madelen Dalland Larød må belage seg på lang tid på sidelinjen. Etter at MR-undersøkelsen viste at hun hadde røket korsbåndet.

Larød fikk skaden i årets siste kamp mot Grei Kvinner Elite sist søndag.

- Selve situasjonen er litt uklar, da alt skjedde veldig fort. I kamp om ballen landet jeg helt feil med det venstre benet og kneet gikk bakover. Umiddelbart hørte jeg en høy kneppelyd og smertene kom like etter. MR viste totalruptur av korsbåndet, flere forskjellige rupturer i den laterale/ytterste menisk og ruptur i nederste del av sidebåndet, forteller Madelen Dalland Larød til honefossbk.no

NÅ VENTER EN LANG OPPTRENINGSPERIODE

Midtstopperen er klar for det som venter, selv om det blir en lang og tung opptreningsperiode.

- Det kommer til å bli en lang og tung opptreningsperiode, men den kampen er jeg klar for å ta. Neste sesongen ser mørk ut for min del, fortsetter Larød.

Den prestasjonen Madelen og lagvenninnene har gjort i år er fantastisk. De endte på 2.plass i det som var deres første sesong i 1.divisjon.

- Heldigvis stiller resten av jentene sterkt. Det vi har prestert i år er helt vanvittig, og INGEN hadde trodd at vi skulle ende på en 2.plass i vår første sesong i 1.div. Vi har tatt store steg gjennom hele sesongen, og vi har virkelig kjempet med nebb og klør. Den mentaliteten og samarbeidsviljen vi har i laget, skal man lete lenge etter, avslutter Madelen

Vi ønsker Madelen god bedring og lykke til med både operasjon og opptrening, og vi gleder oss til å ha deg tilbake i HBK-drakta.

Annonse fra Obos-ligaen: