Magnus Johannessen (27) blir ny hovedtrener for G19 og G16

Magnus Johannessen er engasjert som ny hovedtrener på G19 og G16. Han har de siste fire årene vært assistenttrener for G19.

Magnus Johannessen vil i år ha ansvaret for både G19 og G16 i klubben. De siste fire årene har han vært trener for G19 sammen med Marko Valdimar Jankovic. Han var i 2020 også hovedtrener for G13.

Med seg på G19 får han Jawad Rohin som assistenttrener og Runar Vinjevoll som lagleder. Holeværingen Max Gythfeldt (assistenttrener) og Peter Bekkestad (lagleder) vil bistå Magnus Johannessen rundt G16.

Magnus har vært spiller for Hønefoss BK i flere år. Han debuterte på A-laget mot Vålerenga i eliteserien 24.september 2012 (tap 3-2). 15.juni 2019 spilte han sin siste kamp i HBK-drakta mot Skjetten (2-0 seier) Han står bokført med 55 obligatoriske kamper for klubben. Fra debuten i 2012 frem til siste kamp i 2019 har han også vært innom Holmen og Holeværingen.

27-åringen er i avslutningsfasen med å fullføre UEFA B-lisens kurset.

- Leverte UEFA B oppgaven i november. Så har vi hatt to samlinger med praksis og teori. Siste samling ble utsatt til mars på grunn av covid. Dette gjør at man får enda mer tyngde og kunnskap som trener. Målet er at jeg skal ta UEFA A om noen år, sier Johannessen til honefossbk.no

Vi ønsker dem alle en god sesong i 2021!

Grasrot Plakat Helside