Mala med på vårt FIFA 20-lag

Spillerpresentasjon nummer 2 av laget til Hønefoss BK som møter Åssiden IF til vennskapskamp i eFotball lørdag 16.mai kl.14.00

Vi vil frem mot vennskapskampen i eFotball mot Åssiden IF 16.mai presentere spillerne som skal representere Hønefoss BK.

Sander Mala (16) er en av våre fire spillere som er klar til å gi alt mot divisjonskollega Åssiden når lagene møtes til kamp i FIFA 20 lørdag 16.mai kl.14.00.

Sander Mala skrev i desember 2019 under en treårskontrakt med Hønefoss BK. 16-åringen debuterte i Norsk Tippingligaen mot toer-laget til Tromsø på Alfheim 22.april 2019. Han fikk tilsammen 8 kamper for vårt A-lag i fjorårets sesong.

— Sander Mala

Vi har snakket med Sander om ukene etter at fotballen ble satt på vent og tanker før vennskapskampen i eFotball mot Åssiden lørdag 16.mai.

Mye egentrening

- Ukene etter alt ble stengt ned har vært veldig annerledes. Jeg gledet meg veldig til seriestart og så ble det dessverre bråstopp. Pre-Season har da blitt veldig lang og det har blitt mye egentrening! Savner selvfølgelig det å spille sammen med resten av gutta og gleder meg veldig til ting blir normalt igjen, sier Sander Mala til honefossbk.no

Holde hodet kaldt

- Viktige egenskaper på FIFA for meg er det å holde mye på ballen og ikke stresse i angrep. Det er også viktig å ikke ruse i forsvar, men heller vente til det motstanderen gjør og holde hodet kaldt, avslutter Mala som gleder seg til møte med Åssia gutta.

SANDER MALA

• Draktnr: 28