Målkalas i storhallen

Prøvespiller Anniken Eek og Silje Bekkåsen Nyhagen scoret målene i dagens 4-3 seier over Raufoss.

Troppen som møtte Raufoss: Karianne Kvissel Ohren, Hulda Margret Brynjarsdottir, Ida Kristine Løvbrøtte, Madelen Dalland Larød, Tonje Fӓrber, Martine Skogstad Falkeid, Kristine Dahl Myrberg, Malin Edwin, Synne Kristine Hamborg, Maja Tryterud, Guro Næss Berge, Julie Simonsen Solberg, Live Svendsen, Silje Bekkåsen Nyhagen og Anniken Eek (prøvespiller fra Øvrevoll Hosle)

Oda Karoline Skogan gir hjemmelaget 1-0 ledelse etter bare to minutter. Våre damer har flere gode forsøk, blant annet et stolpetreff.

Anniken Eek (prøvespiller) utligner til 1-1. Like etter utligningsmålet sender Silje Bekkåsen Nyhagen oss i føringen med 2-1. Raufoss tildeles straffe som settes i mål av Vilde Skattum. 2-2 blir resultatet lagene tar med seg inn til pause.

Silje Bekkåsen Nyhagen sender oss på ny foran når hun scorer 3-2 målet etter vel en time. På ny kommer Raufoss-damene tilbake og utligner til 3-3 ved Sofia Berntsen.

Ti minutter før slutt faller avgjørelsen i storhallen når Silje Bekkåsen Nyhagen blir matchvinner på vakkert vis når hun sender lærkula over keeperen til Raufoss til sluttresultatet 4-3 til Hønefoss BK.