Martine Ness (20) klar for Hønefoss BK

Martine Ness har signert kontrakt med Hønefoss BK med varighet ut sesongen 2021.

Martine Ness kommer fra Stabæk der hun i 2020 spilte på J19-laget til bærumsklubben.

- Jeg er veldig glad og fornøyd med å signere for HBK. Det er en bra gjeng og gode trenere, så ser veldig fram til sesongen 2021, sier bodøværingen til honefossbk.no

20-åringen som blir 21 år 9.juni kommer opprinnelig fra Bodø. Tidligere klubber hun har spilt for er Stabæk, Kongsvinger og Grand Bodø.

Posisjon: Midtbane (sentralt)

Vi ønsker Martine velkommen til Hønefoss BK

Julie Simonsen Solberg gir seg med fotball

Julie Simonsen Solberg (26) har 56 obligatoriske kamper for oss i 2.divisjon og 1.divisjon. Nå har hun bestemt seg for å prioritere andre ting fremover.

Vi takker Julie for hennes flotte bidrag i klubben!

- Jeg ønsker å prioritere tiden min litt annerledes fremover. Men har hatt en fantastisk fin tid i Hønefoss sammen med jentene, så blir et stort savn, men det blir gøy å følge med fra tribunen også, sier Solberg til honefossbk.no

Vi takker Julie Simonsen Solberg for hennes bidrag i klubben over flere år!

Bilder fra mandagens trening på Aka Arena.