Mats Lien Vågan (23) klar for Hønefoss BK

Mats Lien Vågan (23) kommer fra Drøbak-Frogn der han spilte sin siste kamp mot Ullern 2.juni i år.

Mats har erfaring fra Norsk Tipping-ligaen med både Drøbak-Frogn, Vålerenga 2 og Nesodden. Han spilte 23 kamper for Oppsal i PostNord-ligaen i 2016 der han også scoret 5 mål. Han står bokført med over 60 kamper for Drøbak-Frogn i Norsk Tipping-ligaen.

Mats (23) har overbevist trenerne om at han både som person og spiller vil passe godt inn i klubben/laget.

Mats Lien Vågan (23) beskrives som en meget habil midtopper.

Han var i A-lags troppen til Vålerenga mot Bodø-Glimt i 2015 uten at han slapp til utpå Aspmyra stadion. Han fikk med seg kamper for både rekrutt og G19-laget til Oslo-klubben.

- Med Mats får vi en meget god forsvarer på plass, sier Luke Torjussen til honefossbk.no

Vi ønsker Mats velkommen til Hønefoss BK!