Medkila vant 1-0 på Aka Arena

Det ender med borteseier til Medkila etter scoring på frispark av Miriam Vilnes Mjåset i det 53.spilleminutt.

Våre damer legger press på gjestene fra Harstad før pause og kommer til 2-3 gode målsjanser uten at det blir uttelling i målprotokollen før pause. Eller ikke Medkila scorer de første 45.minuttene. Frida Dybvig Haugen som denne uken kom på utlån fra Røa fikk sin debut fra start i dagens kamp.

Skuffende å tape denne. Vi gjør en god kamp. De får kun ett par frispark fra lengre hold og har vel ikke et eneste skudd på mål i åpent spill. Ett frispark scorer de på. Det oppleves veldig ufortjent. Vi har sjanser til å score, men den sitter ikke i dag. Der var vi dessverre ikke skarpe nok i dag.

— Martin Klemetsrud Lindmark

Både Guro Næss Berge og Synne Kristine Hamborg pådrar seg gule kort i starten av den andre omgangen.

Miriam Vilnes Mjåset sender Medkila i føringen på frispark med sitt mål nummer seks i 1.divisjon i år. Det var også hennes tredje mot Hønefoss BK denne sesongen.

Det ble med målet til Mjåset for gjestene som avgjorde kampen på Aka Arena. Hønefoss BK vant sjanse statistikken, men det ble en sånn dag der vi ikke klarte å omsette våre muligheter i tellende resultat. Med dagens resultat kom Medkila opp på samme poengsum (16 poeng) som Hønefoss BK. Harstad-laget har en kamp mindre spilt enn det vi har.

Nå blir det en liten kamppause i 1.divisjon - Neste kamp for våre damer er mot Fløya på bortebane 26.september.

Neste kamp på Aka Arena er mot Øvrevoll Hosle lørdag 2.oktober kl.15.00

185 tilskuere var innom portene på Aka Arena til dagens kamp.

KAMPFAKTA

• Søndag 5.september

• Aka Arena

• 1.divisjon