Moro på MIF-CUP

Lørdag deltok HBK Lions, HBK Tigers og HBK Bulldogs på MIF-CUP i Mjøndalshallen

Dette er MIF-CUP: Mjøndalen IF i samarbeid med NFF Buskerud, inviterer alle klubbene i Fairplay serien (tilrettelagt fotball) i Buskerud til fotballcup i Mjøndalshallen, som avslutning på årets serie.

MIF IFF var stolt vertskap for MIF Fair Play Cup som ble arrangert for 6. gang på rad i samarbeid med NFF Buskerud i Mjøndalshallen, og i år satt vi ny rekord i antall deltagende lag og antall spillere - 9 klubber, 15 lag og ca 160 spillere.

Hønefoss BK stilte med totalt 26 spillere fordelt på lagene HBK Bulldogs, HBK Lions og HBK Tigers til årets MIF-CUP. Arrangementet forløp som tidligere år helt prikkfritt. At alle får premier både for deltagelse i Fairplay serien og MIF-CUP er noe spillerne setter pris på.

HBK Tigers

HBK Tigers kom fort under for SIF2 og var rett og slett sjanseløse. Mot slutten av kampen fikk Tigers et par mål, 1-6 målet målet var et riktig kremerhus levert av Stian som bøyer kula vakkert opp i høyre krysset.

Mot Asker var det en jevnspilt kamp der vi trekker det lengste strået med 2 fine mål av Bror-Eskild Price Strømsodd.

Mot Kongsberg ble det også jevnspilt Bror-Eskild scoret nok et fint mål før han måtte ut med skade. Kongsberg klarer å utligne etter at Bror-Eskild måtte ut. I sluttminuttene klarer Morten Johannessen Hagen i sikre seier til Tigers med en fin scoring.

Kampen mellom våre lag er også en jevn kamp. Tigers tar ledelsen med en kanonkule fra Stian. Lions kommer tilbake å uligner med en scoring fra Kristina Viola Christensen. Mot slutten av kampen sender Stian en markkryker som slår i venstre stolperot og inn i mål. Kampen ender 2-1 til Tigers som med det tar 2. plass i gruppa.

Det skal gså sies at Marius Hellerud sto meget godt i mål i alle kampene til Tigers.

Hele laget gjorde en kjempe jobb.

Tigers bestod av: Marius Hellerud, Stian Brennsæter, Bror-Eskild Price Strømsodd, Petter Bønsnes, Morten Johannessen Hagen, Lisa Jacobsen, Håkon Engen og Tonje Irene Olufsen.

Årets lagspiller: Petter Bønsnes

HBK Lions

HBK Lions starter bra mot SIF 2 og tar ledelsen tidlig i kampen etter en scring av Andre Price Strømsodd. Godset klarer å snu kampen og vinner 3-1 til slutt. Godset var gså her overlegene i banespillet.

Kampen mot Kongsberg ble en jevnspilt kamp der Kongsberg trekker det lengste strået til slutt. Lions åpner scoringskontoen med en scoring fra Marius Roa. Kongsberg kommer tilbake og klarer å snu kampen og vinner kampen 3-1.

Kampen mot Asker blir nok en jevn kamp. Lions tar ledelsen mot Asker SK 2 med scoring av Andre Price Strømsodd. Asker kommer tilbake og utligner. Andre sørger nok en gang for ledelse til Lions. Men Asker kommer nok en gang tilbake og utligner til 2-2. I sluttminuttene klarer Marius Roa å overliste Asker keeperen og setter inn seiersmålet. Lions ender på 4. plass i guppa.

God innsats fra spillerne i HBK Lions

Lions bestod av: Andre Price Strømsodd, Kristina Viola Christensen, Marius Roa, Glenn Samuelsen Hovde, Eirik Torp, Tarek Kassem, Siri Lafton Hansen og Vebjørn Ornum.

Årets lagspiller: Glenn Samuelsen Hovde

HBK BULLDOGS

HBK Bulldogs møtte tøffe motstandere i sine kamper. Asker var motstander i første kamp, forøvrig et lag Bulldogs har slått i begge seriekampene denne sesongen, men i MIF-CUP ble det 4-2 seier til Asker.

Mot årets serievinner Stoppen ble det tap 7-3. De to siste kampene mot Strømsgodset og Åmot blir jevne og spennende oppgjør, selv om gutta spiller meget bra fotball ender begge kampene med knepne tap. Strømsgodset vinner 3-2 og Åmot drar i land en 2-0 seier.

BULLDOGS-GUTTA skal ha ros for innsatsen i årets MIF-CUP

Bulldogs bestod av: Thomas Nørgaard Fransson, Asbjørn Vaet, Åge Henning Skaret, Muhannad Adil Zinu, Kevin Prestegården Aas, Andres Felipe Fogth, Niklas Morten Kjær Lauritzen, Akar Kopani, Daniel Andre Nicholsen og Christian Furuheim

Årets lagspiller: Daniel Andre Nicholsen