Møter Follo på Aka Arena lørdag kl.15.00

Lørdag er det klart for runde 11 i Norsk Tipping-ligaen avd 2. Vi får besøk av Follo som ligger fire poeng bak oss på tabellen.

For å finne siste gang lagene møttes må vi tilbake til 2015 i OBOS-ligaen. Den gangen endte det med 2-1 seier på Aka Arena, mens bortekampen på Ski stadion endte med 4-0 seier til Follo. Dette var også året begge lagene rykket ned fra OBOS-ligaen.

Kevin Beugre, Sigurd Svendsen og Alexander Groven på dagens lag spilte alle for Hønefoss BK mot Follo også i sesongen 2015. 

Lagene har også tidligere spilt mot hverandre på det nest øverste nivået i Norge:

2005

Follo - Hønefoss BK 0-0

Hønefoss BK - Follo 2-1

2006

Hønefoss BK - Follo 6-0

Follo - Hønefoss BK 0-2

Follo har så langt på sine 10 kamper plukket med seg 14 poeng etter 3 seire, 5 uavgjort og 2 tap. 

Vi håper dere tar turen til Aka Arena for å støtte guttene våre i deres nest siste hjemmekamp på Aka Arena denne sesongen.

Vi skal kjempe til siste slutt

- Blir en spennende kamp, mot et godt Follo lag. Har alltid hatt ballbesittende gode lag, så det blir en tøff kamp på AKA imrg. Vi vil avslutte sesongen på et godt vis, så vi er klare for ny kamp. Fortsatt 9 poeng å kjempe om, så vi skal kjempe til siste slutt, sier Hønefoss BK kaptein Durim Muqkurtaj til honefossbk.no.

IMG_8193.JPG
Fortsatt 9 poeng å kjempe om, så vi skal kjempe til siste slutt, sier Hønefoss BK kaptein Durim Muqkurtaj til honefossbk.no.

TUSEN TAKK TIL KAMPSPONSOR KIWI FOR DERES STØTTE!

KIWI LOGO_uten.jpg

 

Annonse: