Møter KIL/Hemne i sesongens siste kamp

Søndag leder Jan Gundro Thorstensen (50) våre damer i serieavslutningen mot KIL/Hemne.

Søndag leder Jan Gundro Thorstensen sin siste kamp når våre damer møter KIL/Hemne i årets siste kamp i 1.divisjon.

Jan som tiltrådte som hovedtrener for laget i 2016 i 3.divisjon. Siden den gang har laget hatt en eventyrlig reise som til slutt endte med spill på det nest høyeste nivå i Norsk toppfotball. 2019 sesongen ble vårt første år i 1.divisjon der overrasket våre damer med en kruttsterk andreplass bak Fløya. På grunn av ny seriestruktur for toppserien/1.divisjon som begge gikk fra 12 lag ned til 10 lag ble det ingen kvalifisering til 1.divisjon for Hønefoss BK. Fløya spilte kvalifiseringskamp, men eller ikke de klarte opprykk.

110 cup/kval/seriekamper har GUNDRO (50) ledet våre damer etter at KIL/Hemne kampen spilt.

Årets sesong var planlagt med sluttspill, men på grunn av Covid 19 ble det forsinket seriestart, og sluttspillet ble avlyst.

Bilder fra torsdagens trening - saken fortsetter under bildegalleriet

Med en serierunde igjen å spille er det klart at Stabæk rykker opp til Toppserien, mens Medkila spiller kval-kamper mot Kolbotn om hvem av dem som neste år spiller i toppserien med blant annet Stabæk. Øvrevoll Hosle, Hønefoss BK og Åsane kan alle ende på bronseplassen bak Medkila (2) og Stabæk (1).

Uansett resultat i søndagens kamp mot KIL/Hemne vil våre damer være blant de 15 beste lagene på kvinnesiden i Norge - ikke værst det for et lag som tilbake i 2015 startet med nesten blanke ark i 4.divisjon.

Følgende spillere har spilt kamper for Hønefoss BK i 1.divisjon 2020: Karolina Dabrowska Westbyn, Stina Næss Berge, Maria Emilie Hustad, Emilia Stensrud Tyribakken, Martine Skogstad Falkeid, Julie Simonsen Solberg, Guro Næss Berge, Synne Kristine Hamborg, Iselin Barclay de Tolly Nitter, Silje Bekkåsen Nyhagen, Inger Vadder Sandland, Emma Andrea Rønning, Charlotte Listedt Haddeland, Ingvill Hågensen Hartz, Jenny Strandheim, Malin Rovelstad, Oda Lillegård, Anikken Eek, Nika Jakir, Kristine Grønvold, Therese Vollan Kristensen, Kristine Hille-Bekkestad, Mari Refsnes Hasselknippe, Emilie Nøkleby Finnevolden, Emilia Ruud.

Jan Gundro Thorstensen forventer en tøff kamp når KIL/Hemne kommer på besøk søndag. Lagets tre siste kamper har endt med sterke 3-3 borte mot Øvrevoll Hosle, så gikk de på en stjernesmell mot Stabæk der det endte med 7-0 tap. Sist helg ble det overbevisende 3-0 seier mot fjorårets serievinner Fløya (som i år ligger nest sist i divisjonen)

HBK TV tok en prat med avtroppende hovedtrener Jan Gundro Thorstensen om kampen mot KIL/Hemne, Synne som spilte sin seriekamp nummer 100 mot Åsane, 50 års jubileum og gavedrysset på tirsdagens trening - det kan dere se/høre i videovinduet under

TRYKK PÅ BILDET FOR KJØP AV BILLETTER!

HBK-KIL

Om ECIT

ECIT står for økonomi og IT, som er våre to fagområder. Så enkelt som det!

Logo_DP_ECit_2017

TAKK FOR STØTTEN!