Møter Klepp

Søndag spilles runde 7 i 1.divisjon grunnspill. Vi møter tabellnabo Klepp som ligger på plassen over oss.

Søndag møter vi Klepp på Klepp stadion kl.17.00. Klepp spilte i Toppserien senest i 2021. Lagene møttes for første gang i fjor i grunnspill/sluttspill det endte med en seier, en uavgjort og ett tap. 

Vi har tatt en kort prat med Oda Lillegård om treningsukene etter møte med Fyllingsdalen (3-3) 6.mai og kampen søndag mot Klepp:

- Vi har hatt to veldig gode treningsuker inn mot bortekampen mot Klepp på søndag. Vi har trent godt, og det har vært en utrolig god energi og tilstedeværelse i laget. Vi føler oss godt forberedte inn mot kampen på søndag og er klare til kamp, sier Lillegård til honefossbk.no

Det er to lag som ønsker poeng etter en mager poengfangst de første seks rundene i grunnspillet. Klepp har ikke vunnet siden serieåpningen mot Grei på bortebane 26.mars. Etter seieren mot Grei har det blitt fire tap og en uavgjort på laget som har tilhold i Rogaland. Klepp har blitt både seriemestere 1987 (øverste nivå) og cupmestere 1989. Før nedrykket i 2021 hadde laget 34 sesonger på øverste nivå.

For vår del har ikke starten vært som vi hadde sett for oss. To uavgjorte og fire tap har gitt oss plassen nederst på tabellen. Kampen mot Fyllingsdalen hentet vi opp ledelsen to ganger i en kamp vi var gode i perioder. Vadder med to mål var strålende i denne kampen.

Vi forventer en tett og jevn kamp mellom tabellnaboene søndag på Klepp stadion. 

Kampen kan ses på TV 2 PLAY

toppserien-20-21-matchday--3ded1080-4ff5-4e90-b354-ece4b5a40233.png

Scoringer fra vår siste kamp mot Fyllingsdalen kan ses i videovinduet under.


Annonse: