Møter Medkila i Harstad

Søndag er det klart for runde 9 i 1.divisjon. Våre damer tar turen til Harstad for å møte Medkila.

Søndagens møte blir det femte møte mellom lagene siden deres første i 1.divisjon 12.mai 2019.

Fasiten fra tidligere møter mellom lagene:

Hønefoss BK 2 - 1 Medkila

01.11.2020 - 1. Divisjon

Medkila 1 - 2 Hønefoss BK

30.08.2020 - 1. Divisjon

Hønefoss BK 0 - 1 Medkila

04.08.2019 - 1 div kvinner

Medkila 1 - 1 Hønefoss BK

12.05.2019 - 1 div kvinner

Dette blir lagenes fjerde kamp siden 1.runde i NM kvinner 4.august. Så det har vært et hektisk program etter sommerpausen. Sist onsdag spilte begge lag 2 runde i cupen - der måtte Medkila se seg slått av 2.divisjonlaget Grand Bodø med 2-0, mens våre damer slo ut Fart med 5-2 på bortebane.

Medkila har ikke vunnet på sine fem siste kamper i 1.divsjon. Deres siste 3 poenger kom mot Fløya på bortebane 29.mai.

Det skiller kun 3 poeng mellom lagene, men der Hønefoss BK har + 2 mål har søndagens motstander - 9. Laget vil med seier være à jour med oss i antall poeng. Formkurven til våre damer har vært stigende det så vi mot serieleder Røa selv om det ble 1-0 tap. Etter sommerpausen har den gode trenden fortsatt med to seire i cupen og 3-1 seier over Fart i serien sist helg.

Alle kamper i årets 1.divisjon er tøffe, alle kan slå alle. Så at alle er påskrudde når kampene blåses i gang blir viktig i lagenes sanking av poeng fremover.

Vi er sikre på at Hønefoss BK spillerne er det søndag når dommer Stine Margrete Jensen fra Reine IL blåser til avspark kl.13.00 søndag.

Se scoringer fra cupkampen mot Fart i videovinduet under - lenger ned finner dere også bilder fra damenes trening torsdag.

Noen bilder fra torsdagens trening på Aka Arena.