Møter Medkila på Harstad stadion

Søndag 12.mai kl.15.00 møter våre damer Medkila i 5.runde (1.divisjon kvinner) på Harstad stadion.

Søndag er det klart for ny kamp for våre damer i 1.divisjon, motstander er Medkila som ligger plassert et par plasser bak oss på tabellen.

Medkila har spilt i Toppserien for kvinner flere sesonger, senest 2017 da laget endte nederst av de tolv lagene i divisjonen med 5.poeng.

De har også blitt Norgesmestere det skjedde sesongen 2003 da de slo Kolbotn 2-1 i finalen.

Fjorårets sesong ble laget nummer fem i 1.divisjon. Årets sesong står laget med 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap som plasserer dem på en 5.plass på tabellen. 1.poeng og 2 plasser bak våre damer etter fire spilte kamper. Laget er også klare for 2.runde i NM etter at de slo Tromsø 6-1 på Harstad stadion.

Når det gjelder våre damer har de nok overrasket mange i sin debut sesongen i 1.divisjon. To seire og to uavgjorte har det blitt så langt, bare Øvrevoll Hosle og Kaupanger er foran oss på tabellen med sine ni poeng mot våre åtte. Kaupanger med en kamp mer spilt.

Våre damer har spilt ti obligatoriske kamper siden de sist gikk på et tap det var mot Røa 2 2.september 2018.

Synne forteller om en god treningsuke med mye folk på feltet

- Vært en ålreit treningsuke. Mange folk på feltet, og fått til mye bra, samt gode fysiske økter utenom fotball, sier Synne Kristine Hamborg til honefossbk.no

Om søndagens kamp mot Medkila tror hun det blir en tøff batalje, men at målet selvfølgelig blir å ta med poeng hjem til Hønefoss

- Forventer tøff motstand, tror ikke Medkila på hjemmebane blir noe enkelt. Vi må jobbe godt samlet og vise at vi vil noe. Målet er selvfølgelig å ta med oss poeng, og jeg tror på en god dag at mulighetene til det er der, avslutter Hamborg.

1 div kvinner

• Søndag 12.mai kl.15.00 - Harstad stedion

• Medkila - Hønefoss BK

• Dommer: Stine Margrete Jensen (Reine IL) Ass.dommer 1: Casper Rodrigo Sivertsen (Hardhaus, SK) Ass.dommer 2: Kristine Håvardsen (Hardhaus, SK)