Møter Medkila på Harstad stadion

Søndag møter Louise Skogmo Normann laget hun spilte for i toppserien sesongene 2015/16/17.

Normann (bilde) har i sesongene 2015/16/17 spilt nesten 50 kamper for søndagens motstander Medkila i toppserien.

Louise som debuterte for Hønefoss BK mot KIL/Hemne 24.april forteller om en veldig god mottakelse fra de andre jentene og støtteapparatet.

- Har fått en veldig god mottakelse etter overgangen min til HBK! Opplever at jeg har kommet godt inn i gruppa og at jentene har vært veldig hyggelige, sier Normann til honefossbk.no

Normann og lagvenninnene er godt forberedt på hva som venter på Harstad stadion søndag.

- Treningsuka har vært ganske kort, da vi har hatt en periode med tett program og mange kamper. Likevel tror jeg at vi skal være klare for kamp og godt forberedt til hva som venter oss, forteller Louise

- Du har flere kamper i toppserien for søndagens motstander, si litt om hva som venter oss på Harstad stadion i morgen?

- Jeg har flere kamper for søndagens motstander, ja. Men det begynner å bli noen år siden, og så og si alle spillerne har vel nesten blitt byttet ut siden den tid. Derfor sitter jeg nok på lite informasjon utenom det vi har gjennomgått på video i løpet av treningsuka. Men vi kan nok forvente en kamp i typisk nord-norsk vårvær, som på ingen måte blir enkel, avslutter Normann som gleder seg til møte med Medkila på Harstad stadion kl.15.00

Søndag vil 25-åringen fra Finnsnes gi alt for at alle poengene blir med i bagasjen på flyet hjem fra Harstad.

Søndagens motstander

Medkila har ikke hatt den starten de håpet på denne sesongen. Laget står med en seier den kom mot AaFK Fortuna 1.mai hjemme på Harstad stadion der de vant 4-2. Etter at laget på sine tre første kamper slapp inn 12 mål uten at de klarte å sette ballen i motstanderens mål har ting sett ut til å ha bedret seg utpå banen for laget fra Harstad. De har tapt kamper mot Øvrevoll Hosle, Åsane og KIL/Hemne alle disse har endt med et måls overvekt til motstander laget. Så til søndagens kamp på Harstad stadion vil vertene gi alt for at poengene ikke blir med til Hønefoss. Sara Regine Aas Berntsen har scoret tre av lagets fem mål i grunnspillet. Frida Nordgård Larsen var kvinnen bak fire av lagets mål i cupkampen mot annendivisjonslaget Mjølner som ble vunnet 9-1.

Nettopptak_14-5-2022_102634_www.fotball.no.jpeg