Møter OBOS-laget Raufoss

Lørdag møter vi OBOS-laget Raufoss på Lena kunstgress i Østre Toten Idrettspark kl.14.00.

Hønefoss BK startet preseason 1.februar mot Flint på Esso Flint Arena. Det endte med 3-2 tap etter at vi ledet 2-0 til pause etter scoringer av Thomas Nygaard og Alexander Groven. LES MER OM DEN KAMPEN HER ►

Lørdag er det klart for vår andre kamp når Raufoss er motstander på Lena kunstgress i Østre Toten idrettspark kl.14.00

Raufoss har litt flere treningskamper i kofferten enn oss før lørdagens møte på Lena kunstgress:

Raufoss Fotball - Szeged 2011 3-2

Mjøndalen - Raufoss Fotball 2-1

Raufoss Fotball - HamKam 2-1

Gjøvik Lyn - Raufoss Fotball 1-4

Hønefoss BK stiller med denne troppen:

Jason Bli, Lars Rydje, Marko Jankovic, Orhun Selvi, Alexander Groven, Tor Øyvind Hovda, Sivert Bukten, Thomas Nygaard, Andreas Nordby, Parris Mason, Trym Stranberg, Per Nyhus, Halvard Urnes, Mads Volden, Sander Mala, Ibrahima Dramé.

Damelagets treningskamp som også skulle vært spilt i morgen mot Fart er avlyst.