Møter tabellnabo Grand Bodø på Aka Arena

Lørdag spilles siste kamp i grunnspillet (1.div) på Aka Arena mot Grand Bodø kl.15.00.

Lagene som møtes lørdag har samme statistikk etter 17 kamper i grunnspillet. Lagene står bokført med 6 seire, 2 uavgjort og 9 tap (20 poeng). Likheten stopper ikke der, begge lag har også samme målforskjell 24-32. Kun innbyrdes oppgjør mellom lagene sender våre damer foran laget fra Bodø, ettersom kampen i Nordlandshallen endte med borteseier 0-1 (se tabell)

Redaksjonen har tatt en prat med vår kaptein Silje Bekkåsen Nyhagen før lørdagens siste kamp i 1.divisjon grunnspill:

- Vi har hatt en god treningsuke på Aka hvor vi har justert små ting fra forrige match og jobbet videre med de tingene vi har vært gode på i høst. Lørdag er det siste kamp i grunnspillet og vi skal gi alt for tre poeng! Håper det kommer en fin gjeng på tribunen som vil hjelpe oss med en god avslutning på grunnspillet, sier Nyhagen til honefossbk.no

SAK FORTSETTER UNDER ANNONSE

2022-12-15 19.22.12-2.png

Begge lag vil spille i sluttspillet som vil inkludere lagene som ender på 5-10 plass. Før siste kamp knytter det seg mest spenning hvilke lag som tar plass nummer 4 i sluttspill (topp 4) Kolbotn, AaFK Fortuna og Tromsø IL 2020 er klare blant lagene (topp 4), mens Øvrevoll Hosle og KIL/Hemne har begge mulighet på den siste plassen. Sluttspillet blant de 6 nederste er følgende lag representert Klepp, Grei, Grand Bodø, Hønefoss BK og Fyllingsdalen. Hvem det sjette laget vi skal møte blir, vet vi ikke før etter lørdagens kamper, men det blir enten Øvrevoll Hosle eller KIL/Hemne.

Screenshot_20230913_112447_Samsung Internet.jpg

 

Annonse: