Møter toppserielaget Sandviken på Aka Arena

Tirsdag kl.15.30 er det klart for 1.runde i NM - motstander er tabellfemmeren i toppserien Sandviken.

Tirsdagens motstander har lang fartstid i Norsk Toppfotball for kvinner. Laget ble cupmester i 1995 etter at de slo Trondheims/Ørn (Rosenborg) 3-2 etter ekstra omganger. Med få unntak har laget fra Bergen de siste 20 årene spilt i toppserien.

Lagets beste plasseringer i toppserien: 1991 Bronse, 1995 Bronse og 1996 Sølv.

Så langt denne sesongen er laget plassert på en femteplass 9 poeng opp til tabelleder Vålerenga og 6 poeng ned til Arna-Bjørnar som ligger på plassen bak dem.

Sandviken spilte lørdag mot Klepp på bortebane det endte med et knepent 3-2 tap. De har på de første 14 rundene i Toppserien scoret 21 mål, sluppet inn 20.

Lagets to mestscorede spillere: Kennya Kinda Esther Cordner (5) og Maria Dybwad Brochmann (4)

Hønefoss BK stiller med denne troppen til tirsdagens kamp mot Sandviken: Emma Andrea Rønning, Karolina Dabrowska Westbyn, Oda Lillegård, Emilia Stensrud Tyribakken, Maria Emilie Hustad, Stina Næss Berge, Martine Skogstad Falkeid, Charlotte Listedt Haddeland, Iselin Barclay de Tolly Nitter, Guro Næss Berge, Synne Kristine Hamborg, Jenny Strandheim, Emilia Ruud, Silje Bekkåsen Nyhagen, Anniken Eek, Nika Jakir, Kristine Grønvold, Maja Tryterud, Live Svendsen.

STØTT VÅRE DAMER - KJØP BILLETTER

KJØP BILLETTER

Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart.