Møter Vålerenga tirsdag 24.august kl.18.00

Våre damer er klare for 3 runde i NM kvinner 2021 motstander på Aka Arena tirsdag 24.august kl.18.00 er fjorårets cup og seriemestere Vålerenga.

BILLETTSALGET STARTER TIRSDAG 17. AUGUST KL 12:00
Velkommen til 3 runde i cupen! Møt opp på AKA-Arena og hei damene frem i cupen. Det er begrensing på 800 publikumsplasser, vær raskt ute og kjøp billett nå!

Alle som skal inn på stadion skal være forehåndsregistrert med navn og telefonnummer. Dersom det er ledige billetter på kampdagen så selges billetter i HBKårnern kampdag, 1 time før kampstart. Ta kontakt med markedsansvarlig Magnus Johannessen på tlf 48 25 39 29 dersom du trenger bistand til kjøp.


VIKTIG INFORMASJON GRUNNET COVID19:
Du kan ikke møte til kampen dersom du ikke føler deg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, er det viktig at du er klar over at billetten er personlig og kan ikke brukes av andre.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes ikke.

KAMPSPONSOR

default_JENSEN_LOGO.jpg
Annonse: