Muqkurtaj (26) tilbake i Hønefoss BK

Durim Muqkurtaj er igjen klar for Hønefoss Ballklubb, og han har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2020 sesongen.

Durim Muqkurtaj kom til Hønefoss BK da han var 18 år i 2012. Han har tidligere spilt for Raufoss og Brandbu. Han debuterte på A-laget 1. mai 2014 mot Nest-Sotra. Han spilte sin foreløpige siste kamp i HBK-drakta mot Brumunddal 22.oktober 2016. Tilsammen står 26-åringen bokført med 26 obligatoriske a-lagskamper for klubben.

— Durim Muqkurtaj

Sesongene 2017, 2018 og 2019 har midtstopperen spilt for Lysekloster (Norsk Tipping-ligaen), Fram (PostNord-ligaen) og Moss (PostNord-ligaen)

Durim Muqkurtaj er klar for å ikle seg HBK-drakten igjen, en drakt han spilte  sist med mot Brumunddal 22.oktober 2016. 26-åringen gleder seg til oppstarten av årets sesong.

- Veldig glad for å være tilbake igjen, ser frem til en knalltøff sesong når den starter. Vil være med å bygge opp HBK igjen og tror vi har den rette gruppa til å kunne gjøre det. Har vært borte i 4 år, så er deilig å være hjemme igjen, sier Muqkurtaj til honefossbk.no

Vi ønsker Durim Muqkurtaj velkommen tilbake i klubben!