Muqkurtaj: - Møter et godt Lørenskog-lag

Vi har tatt en kort prat med Durim Muqkurtaj som er kaptein på årets HBK-lag i Norsk Tipping-ligaen om det å trene på gress.

På grunn av skifte av kunstgress på Aka Arena har A-laget menn den siste tiden trent på den gamle gressbanen i Hønefoss Idrettspark. Den banen ble sist benyttet i obligatorisk kamp mot Sarpsborg Sparta Fotballklubb (Sarpsborg 08) 25.10.2008. Det blir også på denne banen vi møter eliteserieklubben Strømsgodset i 1.runde NM menn 2021.

Muqkurtaj: - Blir spennende

- Treningene har fungert bra, vi har tatt det stegvis inn mot morgendagens kamp. For å bli vant til gresset, er litt annerledes enn det vi er vant med, men blir spennende å møte et godt Lørenskog lag på gresset. Har prøvd å spille mye for å teste matta og bli kjent med tempoet, sier kaptein Durim Muqkurtaj før morgendagens test mot Lørenskog.

Lørdag 17.juli kl.13.30

Hønefoss Idrettspark

Hønefoss BK - Lørenskog

Gratis inngang

CUPKAMPEN MOT STRØMSGODSET

Vi minner om at billetter til cupkampen nå kan kjøpes på nett. Det er tillatt med 800 tilskuere på denne kampen. Billett/er kan kjøpes ved å trykke på billettknappen under.

KJØP BILLETTER.jpg